Καστοριά

Κοινωνικό Φροντιστήριο: Ευχαριστίες στους εθελοντές εκπαιδευτικούς

Πρόθεση είναι να λειτουργήσουν θερινά τμήματα αποκλειστικά για μαθητές Γ’ λυκείου, καλούμε εκπαιδευτικούς και γονείς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από βάθους καρδιάς όλες/-ους τις/τους εκπαιδευτικούς, που με αυταπάρνηση και αλληλέγγυα ευθύνη συμμετείχαν ανιδιοτελώς στο κοινωνικό φροντιστήριο που οργάνωσαν οι παραπάνω φορείς για τη σχολική χρονιά 2016-2017.

Στην εποχή που ο ατομικισμός και η ιδιώτευση απειλούν να καταστούν «αξίες», τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και κυρίως η άμεση ανταπόκριση σε αυτές συνιστούν την καλύτερη απάντηση-πρόσκληση αντίστασης.

Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να ισχυροποιήσει τα κοινωνικά αντανακλαστικά ακόμη περισσότερων θέτοντας περισσότερες ψηφίδες στο μωσαϊκό μιας κοινωνίας συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς Χρήστο Γκοσλιόπουλο, Ανθούλα Δημητρακίου, Δημήτρη Δημητριάδη, Χριστίνα Δημητριάδου, Σπύρο Δήμου,  Αχιλλέα Θωμά, Ευγενία Ιωαννίδου, Γεωργία Κυρατσούλη, Δήμητρα Κύριο, Μαρία Κύρου, Αλέξανδρο Μακρίδη, Ελένη Μπουλγούρη, Ελένη Νατσούλη, Παναγιώτα Νικολάου, Νίκο Πανούση, Μαγδαληνή Πανταζίδου, Παναγιώτη Ρήμου, Μαρία Ρουσούλη, Κωνσταντίνα Στεργίου και Σοφία Στεργίου, επίσης τους εκπαιδευτικούς που τέθηκαν στη διάθεση του κοινωνικού φροντιστηρίου αλλά ελλείψει αιτήσεων δεν πραγματοποιηθήκαν τα αντίστοιχα μαθήματα, τον Δήμο Άργους Ορεστικού, την Δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Άργους Ορεστικού και το προσωπικό του ΚΕΠ Άργους Ορεστικού.

Επειδή πρόθεση μας είναι να λειτουργήσουν θερινά τμήματα αποκλειστικά για μαθητές Γ’ λυκείου καλούμε εκπαιδευτικούς και γονείς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους απευθυνόμενοι στο Εργατικό Κέντρο Καστοριάς μέχρι την Παρασκευή 7/7/2017. Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση για στελέχωση και επαναλειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου θα επικαιροποιηθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πληροφορίες

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: e-mail: [email protected], Δ/νση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Τηλ.  : 24670 27687. 

Για τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς          Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς

                        Ο Πρόεδρος                                             Ο Πρόεδρος

                   Γεώργιος Μαλέας                                    Σπυρίδων Παρίσσης  

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΟΣ  Γ.Σ.Ε.Ε.

[email protected]

http://elmekastorias.blogspot.gr/

 

[email protected]

www.ekkastorias.gr

   

περισσότερα
Back to top button