ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου τιμήθηκε στη Μάνη σε εκδήλωση των Ολυμπιονικών (φωτο)

Ένα πολύ δημιουργικό τριήμερο με επισκέψεις Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη ιστορική Μάνη!
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών εκπροσωπήθηκε απο τους: Κοζομπολη Βούλα, Γαλακτόπουλο Πέτρο, Χατζηιωαννιδη Γιώργο, Ζυγούρη Βούλα, Γιαζιτζίδου Χριστίνα και Κοσματόπουλο Ανδρέα. Συμμετείχαν επίσης η παγκόσμια πρωταθλήτρια άρσης βαρών Χριστοφορίδη Μαρία και ο πρωταθλητής Μανιάτης πυγμάχος Πουλίκος Τσαγκράκης!
Οι Ολυμπιονίκες επισκέφτηκαν σχολεία της Αρεόπολης και νέους αθλητές από σωματεία του Γυθείου και των γύρω περιοχών,οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος της ιστιοπλοΐας ,της άρσης βαρών και του μποξ .
Επίσης διοργανώθηκε ημερίδα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ανατολικής Μάνης με ομιλήτριες τις: Κοζομπόλη Βούλα, Ζυγούρη Βούλα και Μαρία Χριστοφορίδη, όπου τιμήθηκαν οι ολυμπιονίκες και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές .Την εκδήλωση συντόνισε η αθλητική συντάκτρια και Μανιατισσα Σπανέα Σπυριδούλα και την πρωτοβουλία για την εκδήλωση ειχε ο Γιώργος Ροζάκης και η ομάδα Μάνη beach soccer.
Στο πολιτιστικό κέντρο επίσης φιλοξενήθηκε η έκθεση του βραβευμένου φωτογράφου Βασίλη Κουτρουμάνου με μοναδικές φωτογραφίες από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο!
Φωτογραφίες: Βασίλης Κουτρουμάνος

Olympionikes Ellados

 

περισσότερα
Back to top button