ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σε όλες τις εκδηλώσεις πήγε χθες η Μαρία Αντωνίου (φωτογραφίες)

Η σειρά των σημερινών εκδηλώσεων ξεκίνησε γιορτάζοντας την άνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Καστοριάς, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α2 Κατηγορία. Πολλά μπράβο στον Πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο, το Δ.Σ. του Α.Σ. Καστοριάς, προπονητές και παίκτες που με την θερμή υποστήριξη του κόσμου, πέτυχαν έναν πραγματικό άθλο. Στη συνέχεια, ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας (World MS Day 2017), μέσα από μία ακόμη ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση, με αξιόλογους επιστήμονες – ομιλητές, μετέφερε στο κοινό πολλά  μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Κλίμα έντονης συγκίνησης στις Επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς «Οι Ακρίτες», με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Κεμαλισμού και την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Ενώ η πρεμιέρα για τα Χριστοπούλεια 2017, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος», στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή οκτώ χορωδιών και βραβεύσεις για τα 40 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου.

Αυτή είναι η Καστοριά που θέλουμε, η Καστοριά που αγαπάμε! Αθλητισμός, Εθελοντισμός, Ιστορία, Πολιτισμός. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Και στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο το πρωί

 

 

περισσότερα
Back to top button