Καστοριά

Συνέλευση και Εκλογές της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

Ενόψει του  18ου συνεδρίου της Ο.Λ.Μ.Ε., θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στο 3ο Γ.Ε.Λ. Καστοριάς και ώρα 19:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές της 25ης Μαΐου
  2. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. της ΟΛΜΕ
  3. Συζήτηση και προτάσεις.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στο 2ο Γ.Ε.Λ. Καστοριάς θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του ΠΥΣΔΕ Καστοριάς, στις διοικητικές υπηρεσίες της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς, καθώς και οι αποσπασμένοι στην Α/θμια Διεύθυνση Καστοριάς, να προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 09:00 έως τις 19:00. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία γίνεται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτοποιημένα μέσω της μισθοδοσίας μέλη, και τα μη τακτοποιημένα μέλη, οι αναπληρωτές – ωρομίσθιοι κ.ά. με εφάπαξ εξόφληση της συνδρομής (20 € για μόνιμους και 5 € για τους αναπληρωτές κ.ά.) την ημέρα των εκλογών και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από άλλο ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς προσκομίζοντας βεβαίωση τακτοποιημένης συνδρομής (στο Blog της ΕΛΜΕ Καστοριάς μπορείτε μέσω υπερσύνδεσης να δείτε και να τυπώσετε τη μισθοδοσία σας από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με κωδικούς taxisnet).

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθορίζει τον αριθμό των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Καστοριάς στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ αλλά και τη “δύναμη” της ΕΛΜΕ για τα επόμενα δύο χρόνια στις Γενικές Συνελεύσεις των Προέδρων των ΕΛΜΕ. Θεωρούμε λοιπόν ότι η συμμετοχή όλων μας στη γενική συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως απαραίτητη.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διεύθυντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

 

 

περισσότερα
Back to top button