ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Παγκορασίδες: ΑΣ Άργος Ορεστικό – ΑΣ Καστοριάς 36-19 (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Συνέχεια με νίκη για τις πανγκορασίδες του ΑΣ. Άργους Ορεστικού που επικράτησαν στην έδρας τους της Καστοριάς με το χαμηλό σκορ 36-19.

Οι  γηπεδούχες έκαναν τα εύκολα δύσκολα μιας και  το άσχημο ξεκίνημα επέτρεψε στην ομάδα της Καστοριάς να μείνει «ζωντανή» για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι. Σε ένα ματς με χαμηλή παραγωγικότητα οι αθλήτριες του ΑΣ Άργους Ορεστικού παρά του γεγονότος  ότι έβγαζαν ενέργεια και ωραίες φάσεις κατά διαστήματα  στην επίθεση, δεν απέδωσαν τα μέγιστα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με την άμυνα να είναι σταθερή αλλά να βρίσκονται σε κακή επιθετικά ημέρα, μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής με τις γηπεδούχες να  μπαίνουν πιο αποφασισμένες και με περισσότερη θέληση αλλά και συγκέντρωση στο   γήπεδο μετά το ημίχρονο και να  ξεφεύγουν με 8 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο γεγονός που τους έδωσε και την νίκη με διαφορά  στο τέλος με το τελικό 36-19, με αθλήτριες από τα μικρότερα ηλικιακά τμήμα υποδομής του συλλόγου να κερδίζουν ικανοποιητικά  λεπτά συμμετοχής.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Άργους Ορεστικού αντιμετωπίζει σε  εκτός έδρας αναμέτρηση τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:

Α΄(11-4), Β΄(19- 10), Γ΄ ( 24- 16) , Δ΄ ( 36-19)

 

ΑΣ.ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Γεωργοπούλου): Μεσελίδου Β. ,Δράσκα Α.,  Χατζή Α., Νικολαϊδου Ν., Ταγαρά Α., Ντεροπούλου Φ., Ευαγγελίδου Γ., Παρασκευοπούλου Π., Καραπαναγιωτίδου Μ., Αντωνίου Ο., Σιδηροπούλου Ε., Μπίζιου Η., Χασιώτη Μ.  

 

 

περισσότερα
Back to top button