Κόσμος

Έξω φρενών ο Εμμανουέλ Μακρόν με πρωτοσέλιδο για τη σύζυγό του (φωτο)

Τέσσερις μέρες έχουν περάσει μόλις από την νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές και το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo επιτίθεται στο νέο πρόεδρο της Γαλλίας και συγκεκριμένα στη σύζυγό του.

AdTech AdΣυγκεκριμένα, ο σκιτσογράφος Riss παρουσιάζει την 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν έγκυο και έχει τίτλο «Θα κάνει θαύματα!».

Στο σκίτσο ο 39χρονος Μακρόν έχει ακουμπήσει το χέρι στην κοιλιά της «εγκύου» συζύγου του και χαμογελάει.

«Αυτή την εβδομάδα, το Charlie Hebdo προβλέπει ότι όλα είναι πιθανά στην πενταετία που αρχίζει», γράφει ειρωνικά το περιοδικό στη σελίδα του στο Facebook.

Η σατιρική αυτή εικόνα δεν άρεσε όμως ούτε στους χρήστες του διαδικτύου που το χαρακτήρισαν «μισογυνικό» και «άθλιο» ούτε στον Εμανουέλ Μακρόν όπως ήταν λογικό.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Γαλλίας ισχυρίστηκε ότι ο μισογυνισμός και η ομοφοβία ευθύνονται για τις αναφορές ότι δεν μπορεί να είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερή του.

Μιλώντας στη Le Parisien, ο Μακρόν δεν δίστασε να αναφερθεί και σε όσα ειπώθηκαν για τη σεξουαλικότητά του και τις «παράλληλες ζωές», όπως τις χαρακτήρισε, με τις οποίες ο κόσμος τον είχε συνδέσει.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι αν η σύζυγός του ήταν μικρότερη από εκείνον, κανείς δεν αμφισβητούσε τη σχέση τους.

«Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό μου, κανείς δεν θα σκεφτόταν ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν θα ήμουν σύντροφος», είπε και συνέχισε: «Επειδή είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου πολύς κόσμος λέει “Αυτή (η σχέση) δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη, δεν μπορεί να είναι υπαρκτή”».

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας γνώρισε τη σύζυγό του Μπριζίτ Τρονιέ όταν ήταν 15 χρονών στο μάθημα υποκριτικής το οποίο εκείνη δίδασκε στο λύκειό του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2007 όταν εκείνος ήταν σχεδόν 30 και εκείνη 54. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της προεκλογικής του εκστρατείας η Τρονιέ ήταν διαρκώς στο πλευρό του.

koutipandoras.gr

περισσότερα
Back to top button