ΑθλητικάΚαστοριά

Η μεγάλη οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, με μέλη του Δ.Σ. των παλαιμάχων του Ναυτικού Ομίλου. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε επιβεβαίωσε και ισχυροποίησε τους δεσμούς του Δ.Σ. του Ομίλου με τους παλαίμαχους κωπηλάτες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, λειτουργώντας πραγματικά σαν μια μεγάλη οικογένεια, επιδιώκει τη σύμπραξη όλων των εμπλεκομένων με τα δρώμενα της κωπηλασίας στην Καστοριά, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός της αναγέννησης του ιστορικού σωματείου.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. τόνισε στη συνάντηση πως η έμπρακτη συμπαράσταση όλων αυτών των ανθρώπων που έφτασαν τον Ναυτικό Όμιλο σε κορυφαίο επίπεδο είναι καταλυτική για την επιτυχή έκβαση του δύσκολου έργου που έχουν πράξουν. Το Δ.Σ. των παλαιμάχων από την πλευρά του, δήλωσε τη δέσμευσή του για όσο το δυνατό στενότερη συνεργασία σε κάθε επιθυμητό επίπεδο και πως θα σταθούν κι αυτοί συμπαραστάτες σε οτιδήποτε τους ζητηθεί. Η εμπειρία των παλαιμάχων είναι αδιαμφισβήτητη και η στήριξή τους θα είναι πολύτιμη για το μέλλον του Ομίλου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, για ακόμη μία φορά, δείχνει το δρόμο της επιτυχίας. Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σωματείο, οι άριστες σχέσεις με όλους τους εμπλεκόμενους με το άθλημα της κωπηλασίας, αλλά και τους φορείς του τόπου, είναι ο μοναδικός δρόμος για να ξαναβρεθεί ο Όμιλος στην κορυφή της Ελληνικής κωπηλασίας, με αθλητές που θα διακρίνονται παγκοσμίως.

 

 

περισσότερα
Back to top button