Καστοριά

Τι λίστα των προγραμματισμένων χειρουργείων ανακοινώνει online το Νοσοκομείο Καστοριάς (λίστα)

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Καστοριάς, σας ενημερώνει ότι από σήμερα και στο εξής, θα αναρτάται στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου μαςkastoriahospital.gr, η λίστα χειρουργείου με τις προγραμματισμένες επεμβάσεις, όπου θα αναγράφεται η σειρά προτεραιότητας των ασθενών για χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο μας. Η ιεράρχηση των περιστατικών θα πραγματοποιείται από το ιατρικό προσωπικό του χειρουργικού τομέα του Νοσοκομείου μας, σύμφωνα με την κλινική κατάσταση των ασθενών, ενώ την ευθύνη τήρησης της εν λόγω λίστας θα φέρει η Επιτροπή χειρουργείου.

Αυτονόητο είναι ότι, τα επείγοντα περιστατικά δεν θα εντάσσονται στη διαδικασία της λίστας.

Η λίστα του χειρουργείου, θα ανανεώνεται την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε εβδομάδας, αφού ληφθούν υπόψη και τα εκτελεσθέντα χειρουργεία, τα οποία θα αποτυπώνονται σε πίνακα κάθε δεκαπενθήμερο και θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας.

Σε έκτακτες περιπτώσεις επαναξιολόγησης περιστατικού ασθενούς από τον θεράποντα ιατρό, ο ασθενής θα ενημερώνεται έγκαιρα από τον υπεύθυνο της σύνταξης λίστας χειρουργείου, ενώ σε περίπτωση κωλύματος ασθενούς για προγραμματισμένη του επέμβαση, υποχρεούται να ενημερώσει εγκαίρως τον υπεύθυνο, συμβάλλοντας στον εύρυθμο προγραμματισμό της λίστας και στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Το μέτρο αυτό, αξιώνει τον σεβασμό προς τα δικαιώματα των πολιτών στην παροχή της δημόσιας υγείας, αξιοκρατικά και χωρίς διάκριση, με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση τους.

Οι ασθενείς που θεωρούν ότι παραβιάζεται η σειρά προτεραιότητας, μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία στο γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας.

  • Υπεύθυνος της λίστας χειρουργείου: κ. Κεφαλάς Αλκιβιάδης, τηλ.: 24673-50698
  • Υπεύθυνη του γραφείου Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας: κ. Νάκα Βασιλική, τηλ.: 24673-50855

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Καστοριάς Αντωνιάδης Βασίλειος

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

3η Δ. Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                                             Καστοριά 24-03-2017

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ Α Σ Τ Ο Ρ Ι Α Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

περισσότερα
Back to top button