Υλικά συνταγής
- 2 φακέλοι Πουρές Πατάτας
- 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
- 120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 300 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
- 80 γρ. λεμόνι
- 140 γρ. άσπρος ταραμάς
- πιπέρι
- Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Τσιγαρίζετε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 100 γρ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και το σπανάκι και προσθέτετε το πιπέρι.
- Προσθέτετε το νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το λεμόνι και τον ταραμά και αφήνετε να πάρουν βράση. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτετε τον πουρέ και μετά το μίγμα με το σπανάκι.
- Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Τη λαχταριστή συνταγή του ανακαλύψαμε στο συνταγότοπο ΓΙΩΤΗΣ www.sintages-jotis.gr όπου βρήκαμε δεκάδες ακόμη ενδιαφέρουσες συνταγές.