Άργος ΟρεστικόΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Τον τρόμο έζησε η Καστοριανή δικηγόρος Ξανθίππη Μουράτη – Από θαύμα γλίτωσε από τις σφαίρες του 76χρονου (δηλώσεις)

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο μέσα στο γραφείο του

Δηλώσεις στο protothema.gr:

Θύμα πυροβολισμού από πελάτη του έπεσε ο γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Άδωνις Κουλιούφας. Ήταν λίγο μετά τις 14:15 το μεσημέρι, όταν ο 76χρονος δράστης εισέβαλε στο γραφείο του δικηγόρου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32 και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Λίγο μετά την επίθεση, ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο δικηγόρος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα. Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Στο protothema μίλησε η συνεργάτιδα του δικηγόρου Κουλιούφα Άδωνι, Ξανθίππη Μουράτη, που ήταν μπροστά στο αιματηρό επεισόδιο.

«Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Είχαμε ραντεβού με τον 76χρονο άντρα στο γραφείο του δικηγόρου.Δεν γνωρίζαμε ότι αυτός οπλοφορούσε.Είχε το όπλο κρυμμένο στη τσέπη του. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε έρθει σε προστριβή γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει ότι για να μην βγει το σπίτι του σε πλειστηριασμό θα έπρεπε να πληρώνει ένα ποσό. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν ήθελε να δίνει χρήματα αλλά ζητούσε και λεφτά από τον κ. Κουλιούφα ο οποίος όμως δεν μπορούσε να το κάνει αυτό συνέχεια. Να σας πω εδώ ότι είχαμε χάσει μια δικαστική υπόθεση του 76χρονου αστικής φύσεως . Όταν σήμερα ήρθε ο 76χρονος κατά τη συζήτηση με τον κ. Κουλιούφα τα αίματα άναψαν κι όταν ο κ. Κουλιούφας “δεν σε αναλαμβάνω πια,δεν αντέχω άλλο “εκείνος έβγαλε το κρυμμένο όπλο από τη τσέπη και τον πυροβόλησε τρεις φορές στη κοιλιά».

Δήλωση στο voria.gr

Σε κατάσταση σοκ, η συνεργάτιδα του κ. Κουλιούφα, εξερχόμενη από το ΑΤ Λευκού Πύργου, δήλωσε ότι ο 76χρονος είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δήλωση στο fouit.gr

Συνομιλώντας με την Καστοριανή δικηγόρο Ξανθίππη Μουράτη, η οποία τον τελευταίο καιρό μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, μας περιέγραψε τον τρόμο που βίωσε. “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ακούγοντας τους πυροβολισμούς χωρίς να το σκεφτώ όρμηξα προς τον δράστη για να τον αφοπλίσω. Αυτός έστρεψε το όπλο προς εμένα και με απείλησε “Έχω κι άλλη σφαίρα στο όπλο”. Φεύγοντας μου είπε “Τώρα κάλεσε το ΕΚΑΒ”.”

https://www.youtube.com/watch?v=qwUQIU7yUvI

περισσότερα
Back to top button