Ελλάδα

Βροχή οι αιτήσεις στον ΟΠΑΠ για τα Gaming Halls – Ποιες οι προϋποθέσεις

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των αιτήσεων που δέχεται ο ΟΠΑΠ από ενδιαφερόμενους για τη λειτουργία Gaming Halls στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκης και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που πραγματοποίησε ο Οργανισμός για συνεργάτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη λειτουργία Gaming Halls (πρόκειται για πρακτορεία στα οποία θα λειτουργούν έως 25 VLTs), στη Λεωφόρο Αθηνών όπου εδρεύει πλέον ο ΟΠΑΠ έχουν αρχίσει να καταφθάνουν οι πρώτες αιτήσεις σε ηλεκτρονική μορφή, όπως προβλέπει η διαδικασία.

Σύμφωνα με την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων συνεργασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, αρκεί να πληρούν μια σειρά προϋποθέσεων, οι οποίες στην πλειονότητά τους αφορούν την οικονομική και ποινική τους κατάσταση.

Οι προϋποθέσεις

Όπως αναφέρεται, οι συνεργάτες και (στην περίπτωση που ο συνεργάτης είναι νομικό πρόσωπο) οι μέτοχοι και οι νόμιμοι εκπρόσωποί του, οφείλουν να προσκομίσουν βεβαιώσεις φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας με ημερομηνία έκδοσης όχι παλαιότερης του ενός μηνός από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, να μην να μην έχει υποβληθεί σε βάρος τους οποιαδήποτε κατάσχεση και  να μην έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για κακούργημα ή άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, δεν πρέπει να έχουν παραβιάσει οποιαδήποτε συμβατική υποχρέωσή τους έναντι της ΟΠΑΠ Α.Ε. το τελευταίο 12μηνο και να μην εμπλέκονται σε οποιαδήποτε δικαστική η εξωδικαστική διαμάχη με την εταιρεία. Διευκρινίζεται επίσης ότι οι συνεργάτες που αναζητά ο ΟΠΑΠ δύνανται να είναι και υφιστάμενοι πράκτορες του Οργανισμού.

Διευκρινίζεται ότι οι Συνεργάτες δύνανται να είναι υφιστάμενοι πράκτορες της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Από τα ενδιαφερόμενα μέρη που θα προεπιλεγούν από την ΟΠΑΠ Α.Ε. κατόπιν ελέγχου ότι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις και προκειμένου να συνεχίσουν στο τελικό στάδιο επιλογής, θα ζητηθεί να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή τους ποσού δέκα χιλιάδων Ευρώ (10.000 ευρώ) και διάρκειας τουλάχιστον ενός έτους, που θα έχει εκδοθεί είτε από διεθνές πιστωτικό ίδρυμα που είναι αναγνωρισμένο και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα ή από μία εκ των συστημικών ελληνικών τραπεζών.

Όπως αναφέρεται, από όσους ενδιαφερόμενους προεπιλεγούν και προκειμένου να συνεχίσουν στο τελικό στάδιο επιλογής, θα ζητηθεί εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή τους. Η εταιρεία αναφέρει επίσης πως η επιλογή των συνεργατών Gaming Halls τελεί υπό την αίρεση της υπογραφής της σχετικής σύμβασης πρακτορείας VLTs που θα ρυθμίζει τη σχέση μεταξύ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και των επιλεγέντων συνεργατών Gaming Halls. Τέλος, να σημειωθεί πως η επιλογή των υπευθύνων εκμετάλλευσης Gaming Halls από την ΟΠΑΠ τελεί και υπό την έγκριση της ΕΕΕΠ.

economy365.gr

περισσότερα
Back to top button