ΓούναΚαστοριάΚόσμος

“Βαρόμετρο” για τον κλάδο της γούνας η πρώτη δημοπρασία της NAFA!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη δημοπρασία της περιόδου για το διεθνές και κορυφαίο Δημοπρατήριο της Β. Αμερικής, της NAFA, που θα πραγματοποιηθεί στο Τορόντο του Καναδά το διάστημα 4-13 Φεβρουαρίου 2017(9-13 οι πωλήσεις).

 

Ο βαρύς χειμώνας που επικρατεί σε Ρωσία, Κίνα αλλά και σε άλλα κράτη, έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον των αγοραστών, καθώς σημειώνεται αυξημένη ζήτηση των έτοιμων  γουνοδερμάτων, ενώ τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά και όλα δείχνουν ότι η κατάσταση στον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο για τη φετινή χρονιά θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

Έτσι, το βαρόμετρο αλλά και για το πώς θα κυμανθούν οι τιμές τη φετινή περίοδο, θα να είναι το δημοπρατήριο της NAFA, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημοπρασία της φετινής περιόδου, η οποία είναι και η σημαντικότερη, μιας και από τα αποτελέσματα αυτής, θα κριθούν οι εξελίξεις της αγοράς, αλλά παράλληλα θα εξελιχθούν και οι υπόλοιπες διεθνείς δημοπρασίες που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει μία αυξημένη ζήτηση έτοιμων ενδυμάτων, και αυτό θα οδηγήσει σε μία σημαντική ζήτηση της πρώτης ύλης. Ο ανταγωνισμός στις αίθουσες των δημοπρατηρίων αναμένεται να είναι πολύ ισχυρός, κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει και στην αύξηση τιμών των γουνοδερμάτων, μετά την σημαντική μείωση που δέχθηκε ο κλάδος (φαρμαδόροι) εξαιτίας της κρίσης των τελευταίων δύο ετών, περίπου.

Έτσι, λοιπόν με δεδομένα όλα τα παραπάνω, το δημοπρατήριο της NAFA έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να υποδεχθεί στις αρχές Φεβρουαρίου έναν μεγάλο αριθμό αγοραστών, προσφέροντάς τους ποικιλία δερμάτων, υψηλής ποιότητας, όπως επίσης και τα ασυναγώνιστα Black NAFA, προκειμένου αυτοί να ανταποκριθούν από την δική τους πλευρά στους πελάτες τους.

Παράλληλα, το δημοπρατήριο της ΝΑFA, είναι το μοναδικό που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ένα δυναμικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα marketing ολοκληρωμένης υποστήριξης, προσφέροντας στους πελάτες της σημαντικά προνόμια, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους Έλληνες αγοραστές τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα για την εμπειρία αλλά και την παραδοσιακή τεχνική τους στο να παράγουν εντυπωσιακά και εξαιρετικά ενδύματα.

Αναμφίβολα, η πλειοψηφία των αγοραστών που συμμετέχει στις δημοπρασίες της NAFA, αριθμός ο οποίος ολοένα και αυξάνεται,  εμπιστεύεται το συγκεκριμένο δημοπρατήριο, τόσο γιατί γνωρίζει ότι θα εξασφαλίσει δέρματα υψηλής ποιότητας παραγόμενα από τις κορυφαίες φάρμες στον κόσμο, όσο και για τις επιπλέον παροχές και υποστήριξη που έχουν, προκειμένου να τα προβάλλουν και να τα προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές σε καθημερινή βάση αυξάνονται και όλα δείχνουν για μία πετυχημένη δημοπρασία με μεγάλη συμμετοχή αγοραστών (και Ελλήνων), ενώ όσο αφορά τις τιμές, αυτές τις διαμορφώνει η ίδια η αγορά και όχι τα δημοπρατήρια-είναι δηλαδή προφορά και ζήτηση .

Σίγουρα θα είναι μια δημοπρασία ευκαιριών σε όλα τα επίπεδα !

nafa dimoprasia ianouarios

sentra.com.gr

περισσότερα
Back to top button