ΑθλητικάΚαστοριά

ΔΗΝΑΚ: Θάφτηκε στον πάγο πανάκριβος εξοπλισμός (φωτογραφίες)

Η απρονοησία του δήμου Καστοριάς και της διοίκησης του ΔΗΝΑΚ είχαν ως αποτέλεσμα τις εικόνες που βλέπουμε, όπου φαίνεται ότι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές τόσο το φουσκωτό σκάφος, αξίας 12.000 ευρώ.

το οποίο έχει αφεθεί μέσα στον πάγο, αλλά, κυρίως, το ταχύπλοο σκάφος, το οποίο στην κυριολεξία έχει θαφτεί κάτω από αυτόν, η μηχανή του οποίου μόνο κοστίζει περί τις 10.000 ευρώ.

Πρόκειται για απαραίτητο εξοπλισμό που χρησιμοποιούνταν για τους στίβους των κωπηλατικών αγώνων και τη διεξαγωγή τους γενικότερα, τα οποία χρησιμοποιούσαν και οι κωπηλατικοί όμιλοι, και από ό,τι φαίνεται μάλλον δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν ξανά, αφού ο πάγος σίγουρα προκάλεσε καταστροφές και στα δύο σκάφη.

Ο εξοπλισμός αυτός θα έπερεπε να έχει απομακρυνθεί από τη λίμνη, δεδομένου ότι οι προγνώσεις του καιρού ήταν ξεκάθαρες σε ό,τι αφορά τις πολικές θερμοκρασίες, με τη διοίκηση του ΔΗΝΑΚ να θωρείται υπόλογη για την καταστροφή περιουσιακών στοιχείων του δήμου.

Την ίδια στιγμή …αγνοείται και το καταμαράν, το οποίο πιθανότατα βρίσκεται και αυτό κάπου μέσα στη λίμνη έχοντας υποστεί και αυτό ζημιές.

Γιάννα Λούσιου

varkes dinak zimies

sentra.com.gr

 

περισσότερα
Back to top button