Κόσμος

Πρωτοχρονιάτικο φιάσκο για την Mariah Carey στη Νέα Υόρκη (video)

H Μαράια Κάρεϊ πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που οπωσδήποτε θα προτιμούσε να ξεχάσει. 

Η 46χρονη ποπ ντίβα είχε προσκληθεί να ερμηνεύσει  μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης, στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της αμερικάνικης μητρόπολης δύο τραγούδια της, το «Emotions» και το «We Belong Together». Η εκδήλωση μεταδιδόταν ζωντανά από το δίκτυο ABC.

Τα προβλήματα άρχισαν αμέσως, καθώς τα ηχεία που είχαν τοποθετηθεί στη σκηνή για να μπορεί η τραγουδίστρια να ακούει τη φωνή της δυσλειτούργησαν. Η Κάρεϊ ζήτησε να τα ανοίξουν ενώ προσπαθούσε μάταια να συγχρονιστεί με το κομμάτι που έπαιζε σε πλέιμπακ.

Κάποια στιγμή εγκατέλειψε την προσπάθεια και έβαλε το χέρι στη μέση. «Θα αφήσω το κοινό να τραγουδήσει, εντάξει;» είπε. Για τα επόμενα δευτερόλεπτα, μέχρι να τελειώσει το κομμάτι, οι χορευτές προσπαθούσαν να συνεχίσουν το νούμερο αλλά έμοιαζαν να μην καταλαβαίνουν τι συνέβαινε.

Το δεύτερο τραγούδι ξεκίνησε κανονικά, μέχρι που εμφανίστηκε νέο τεχνικό πρόβλημα και η Κάρεϊ σταμάτησε να τραγουδάει. Το κομμάτι συνέχισε όμως να παίζει.

«Shit happens», έγραψε αργότερα στο Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=UkTy_vSPkWc

περισσότερα
Back to top button