Κόσμος

Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο λειτουργεί από την ίδια οικογένεια εδώ και 1300 χρόνια (εικονες)

palaiotero-ksenodoxeio-kosmou-leitourgei-1300-xronia-1Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας και της μακροημέρευσης μιας επιχείρησης; Την απάντηση σίγουρα γνωρίζει η οικογένεια που έχει το Nishiyama Onsen Keiunkan στο Κιότο της Ιαπωνίας, ένα ξενοδοχείο ιαματικών πηγών που λειτουργείται από 52 γενιές απογόνων εδώ και περισσότερα από 1.300 χρόνια.

Είναι αναγνωρισμένο από το «Guinness World Records» ως το παλαιότερο κατάλυμμα σε λειτουργία, ενώ η οικογένεια συνεχίζει να το επεκτείνει και να κάνει πιο σύγχρονες τις ανέσεις που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατα αναβαθμισμένων λουτρών που αντλούν πάνω από 1.000 λίτρα φυσικά θερμαινόμενου νερού ανά λεπτό.

Παρόλο που έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις σε αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων, ο χώρος διατηρεί την ιστορικότητα και την παραδοσιακή του ατμόσφαιρα και στυλ.

Το ξενοδοχείο ξεκίνησε να λειτουργεί το 705 μ.Χ. από τον Fujiwara Mahito και έχει φιλοξενήσει πληθώρα επισκεπτών, από σαμουράι και σογκούν μέχρι πολιτικούς και διάσημους, καθώς και ανθρώπους που θέλουν απλά να ζήσουν σε μια άλλη εποχή.
Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο λειτουργεί από την ίδια οικογένεια εδώ και 1300 χρόνια (2)

Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο λειτουργεί από την ίδια οικογένεια εδώ και 1300 χρόνια (3)

Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο λειτουργεί από την ίδια οικογένεια εδώ και 1300 χρόνια (4)

otherside.gr

περισσότερα
Back to top button