Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τη ζάχαρη με την κανέλα. Βουτυρώνετε ελαφρά 8 φορμάκια για τάρτες διαμ. 6 εκ. και τα καλύπτετε με τη σφολιάτα. Πιέζετε για να καλυφτούν ο πάτος και τα πλαϊνά τους.
- Πασπαλίζετε τα σφολιατάκια με το μείγμα ζάχαρης-κανέλας και τα καλύπτετε με αλουμινόχαρτο. Τοποθετείτε επάνω φασόλια ή ρύζι. Τα ψήνετε 8΄-10΄ στους 200° C. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και τα φασόλια ή το ρύζι και συνεχίζετε το ψήσιμο 5΄-6΄ ακόμη, μέχρι να ροδίσουν τα ταρτάκια.
- Μοιράζετε την πραλίνα του φουντουκιού και από πάνω σκορπίζετε τις μπανάνες κομμένες σε κομματάκια. Περιχύνετε τις μπανάνες με χυμό λεμονιού λάιμ και διακοσμείτε τα ταρτάκια με λεπτές φλούδες λεμονιού λάιμ.