ΓούναΕλλάδαΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης – Μία είναι καστοριανή (φωτογραφίες)

img_1337

 

Είναι Θεσσαλονικιές, όμορφες, επιτυχημένες, έξυπνες, κομψές και με πλούσια φιλανθρωπική δράση. Όλη τους τη ζωή υπηρετούν  τ’ όνειρο, τ’ όραμα, τη φιλοδοξία και τη γνώση.

Της Πολυξένης Καραμίχα

Μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, όμως, τις συνδέει, η εργατικότητα, η οξυδέρκεια και η επιμονή. Αυτά είναι και τα κοινά βασικά χαρακτηριστικά για να επιλέξουμε 14 από τις πιο πετυχημένες προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης και να σας τις συστήσουμε: Η σειρά που θα σας τις παρουσιάσουμε είναι τυχαία. Οι προσωπικότητές τους όμως, μόνο τυχαίες δεν είναι και δεν υπήρξαν ποτέ!

11_n

Στέλλα Βουλγαράκη: (Εικαστικός)

Όλα δείχνανε ότι θα ακολουθούσε το δρόμο των οικονομικών, αφού είναι πτυχιούχος οικονομικών της Σχολής Νομικών και Οικονομικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης ή ότι του εμπορίου, που στο παρελθόν, έχει ασχοληθεί με επιτυχία. Η ανατρεπτική Στέλλα Βουλγαράκη τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη ζωγραφική και κάνει εκθέσεις σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι μια τρυφερή μανούλα και απ΄τις ωραιότερες παρουσίες της πόλης. Τον τελευταίο καιρό δε ζει στη Θεσσαλονίκη όμως, οι καλύτερες της φίλες θα είναι πάντα εδώ.

12

Ζιζή Συμεωνίδου (ΑΝΤ1 – MARGETING )

Βρίσκεται πάντα στα καλύτερα σαλόνια της πόλης και όχι μόνο. Σπούδασε MBA Marketing στο Executive MBA UNIVERSITY OF MACEDONIA . Είναι η καλύτερη φίλη των celebrities, “κολλητή» της φίλη είναι η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσσα Θεοδωρίδου. Της αρέσει η γυμναστική και φροντίζει πολύ τον εαυτό της. Είναι  περιφανή μαμά ενός γιου, που κάθε φορά , καταφέρνει να την εκπλήσσει με τις ανησυχίες του.

3

Ελεονώρα Παπαδοπούλου: (Ιδιοκτήτρια και διευθύνων σύμβουλος της EFD PAPADOPOULOS)

Έχει σπουδάσει Art & Management στο Sheffield University και έχει καταφέρει να φέρει στην κορυφή την εταιρεία της. Οι αντισυμβατικές και πρωτοποριακές της ιδέες την οδήγησαν στην απόλυτη επαγγελματική καταξίωση. Είναι επίμονη και μεθοδική και αυτό την κατατάσσει σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της πόλης.

4

Ειρήνη Μπούχλια: (Ιδιοκτήτρια διαφημιστικής εταιρείας MMS ADVERTISING) 

Το sucess story αυτής της γυναίκας θα μπορούσε να γίνει εγχειρίδιο για μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία. Κάθε εμπόδιο το αντιμετωπίζει ως πρόκληση με αποτέλεσμα να έχει τοποθετήσει την εταιρεία της σε μια από τις καλύτερες διαφημιστικές της πόλης. Μητέρα δυο αγοριών, έχει ζήσει την απόλυτη αγάπη και αυτό την κάνει τόσο δοτική και χαμογελαστή.

2

Κατερίνα Τσαμπάζη: (Real Estate)

Ξεχωρίζει για το φινετσάτο ντύσιμό της και το λαμπερό της χαμόγελο. Είναι μέλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Μ.Α.Ζ.Ι με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα. Το χαμηλό προφίλ της έρχεται σε αντιδιαστολή με την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία. Οι φίλες της μιλάνε για έναν θετικό άνθρωπο με ανιδιοτελή αισθήματα.

Γιολαντα Πεπέ: (Πλαστική Χειρουργός)

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Πρόσχαρη και ευχάριστη, κάνει focus στην ομορφιά μέσω της επιστήμης της και είναι η καλύτερη φίλη των γυναικών της πόλης. Κατάφερε να κάνει την εκκεντρική πολυτέλεια της πλαστικής χειρουργικής, οικεία και πρωτοστατεί πάντα στα πιο glamorous events της πόλης. Υποδειγματική μητέρα και σύζυγος, κρατάει την απόλυτη ισορροπία σε όλους τους τομείς.

Αλεξάνδρα Γωγούση: (Δικηγόρος)
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Πρωτοστατεί στις δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι.. Έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει στην ΕΤ3 εκπομπή νομικού περιεχομένου με τίτλο «Ενστάσεις». Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κομψότερες Θεσσαλονικιές με προσωπικό στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει.

7

Καίτη Τζιτζικώστα: (Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Unesco)

Το όνομά της έχει ταυτιστεί με τη δράση της Unesco στη χώρα μας. Έχει εκλεγεί ως μία από τις εξήντα γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν δουλέψει για την ειρήνη. Είναι μία διεθνής Ελληνίδα και έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της, τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

900980
Μαριάννα Βιλδιρίδη – Χατζητόλιου: (Πρόεδρος Εθνολογικού  Μουσείου Μακεδονίας Θράκης)

Έχει συνδεθεί με την εθελοντική προσφορά στα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης. Προσφέρει, εθελοντικά, τη τεχνογνωσία της για τη δημιουργία πρότυπων παιδικών σταθμών όπως αυτός της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής ή διδάσκει σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους και ειδικούς θεραπευτές, το Μοντεσσοριανό μοντέλο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης & Ειδικής Αγωγής. H DR Βιλδιρίδη έχει πτυχίο Ιστορίας, Ευρωπαικών Σπουδών

14

Μάτα Τσολοζίδη Ζησιάδη:  (Συλλέκτης και διαχειρίστρια της συλλογής του Γεωργίου Τσολοζίδη)

Λατρεύει τον πολιτισμό!  Έχει  αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής του Γεωργίου Τσολοζίδη από το 1992. Η ενασχόληση της με την τέχνη προέκυψε αβίαστα μετά από την παρακολούθηση μαθημάτων στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Pennsylvania. Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της το περνάει στο SANI ενώ, τα ταξίδια σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν για εκείνη πηγή έμπνευσης. Συμπαραστάτης της σ΄αυτό το μονοπάτι ο σύζυγος της και επιχειρηματίας, Φωκίωνας Ζησιάδη καθώς και ο γιος της, Λεωνίδας.

1

Φαίη Ψυχοπούλου – Τρικαλιώτη: (Αντιπρόεδρος της BMW Τρικαλιώτης και γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ)

Κάνει πρωταθλητισμό ανάμεσα στους τρεις σημαντικότερους ρόλους της ζωής της: επιχειρηματίας, μητέρα και γυναίκα. Δουλεύει το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου ενώ, δεν ξεχνάει ποτέ τη θηλυκή της πλευρά. Μότο ζωή της: Ε+Ε=Ε. Εξυπνάδα συν εργατικότητα ίσον επιτυχία.

5-1

Χριστίνα Λυμπεροπούλου: (Δημιουργός κοσμημάτων) Αυθόρμητη με δημιουργική φαντασία και πολλές ευαισθησίες. Συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις και πάντα συμμετέχει ενεργά. Πίνει καφέ με τις φίλες της στο κέντρο για να μαθαίνει την πρόοδο στη ζωή τους. Όταν δεν σχεδιάζει κοσμήματα αφιερώνεται στο ρόλο της μητέρας και στις δράσεις της με το Μ.Α.Ζ.Ι

15-1

Νάντια Χατζητόλιου – Τακά: ( Συντονίστρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης, Καλλιπάτειρα) 

Είναι από τις κομψότερες θεσσαλονικιές. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και είναι αφοσιωμένη στο έργο της με το  Γυναικείο Αθλητικό Σωματείο, Καλλιπάτειρα, που στηρίζει κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. Είναι από τις πιο καλαίσθητες και ευγενικές παρουσίες της πόλης. Είναι χαμηλών τόνων και πάντα φροντίζει να απασχολεί με το φιλανθρωπικό της έργο και μόνο!

Χάιδω Τσάνταλη: (επιχειρηματίας)

Είναι από τις γυναίκες που στην ντουλάπα τους θα βρεις την τελευταία δημιουργία του διασημότερου brand και είναι πολύ περήφανη για τις κόρες της Κατρίνα και Μαρία που «κόλλησαν» το μικρόβιο της κομψότητας. Μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, πίνει το κρασί της! (Το οινοποιείο Τσάνταλη εμφιαλώνει ειδικό κρασί που αποστέλλεται στο Κρεμλίνο.) Λατρεύει τα ταξίδια και την τέχνη.

 

lifestyleoptions.gr

περισσότερα
Back to top button