ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ξόρκισε την ατυχία με το πρώτο του διπλό ο ΠΑΣ Λεύκης!

 

20161127_145020

Μετά από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, ο ΠΑΣ Λεύκης κατάφερε να γευτεί την χαρά του εκτός έδρας τρίποντου, αφού πέρασε νικηφόρα από την πολύ δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου με σκορ 1-2 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι φαινόταν αρκετά δύσκολο από την αρχή, μιας και ο προπονητής δεν είχε στην διάθεση του αρκετούς από τους βασικούς μας παίχτες ,λόγω κυρίως τραυματισμών.  Παρόλα αυτά η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Δυστυχώς όμως, μια έλλειψη συνεννόησης και συγκέντρωσης στο 20ο λεπτό επέτρεψε στην ομάδα του Κωσταραζίου να ανοίξει το σκορ.

Κόντρα στο αρνητικό σκορ και ψυχολογία όμως, οι παίχτες του ΠΑΣ Λεύκης επέδειξαν αξιοθαύμαστο κουράγιο και με υπομονή και μεθοδικότητα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι μέσα σε ένα πεντάλεπτο με την επίτευξη δυο γκολ στο 36ο και 41ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας μάλιστα την δυνατότητα να διευρύνουν πολύ περισσότερο την διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας κινήθηκε σε ιδιαίτερο πάθος και από τις δυο πλευρές, με εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες αλλά την ομάδα μας να κρατάει το θετικό σκορ που διαμόρφωσε στ πρώτο ημίχρονο.

Από ένα σύνολο που δύσκολα ξεχωρίζεις κάποιον σαν διακριθέντα, αυτό που ενθουσίασε Διοίκηση και οπαδούς μας ήταν η ομοψυχία, ομαδικότητα και αγωνιστικότητα όλων των παιχτών μας, έργο σίγουρα του προπονητή μας Αλέξανδρου Λεπίδα, που δεν διστάζει να βοηθήσει και αγωνιστικά την ομάδα όταν χρειάζεται.

Κρατάμε επίσης την επιβλητική παρουσία του Κοσμά Γιαννέλα στην άμυνα, την πολύ καλή επίδοση του «επίτιμου» Δημήτρη Τσώνου σε μια νέα για αυτόν θέση και το παράδειγμα αγωνιστικότητας του Θωμά Παγούνη στην κεφαλή της επίθεσης.

Καλή συνέχεια με υγεία, όμορφο ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα για την συνέχεια.

 

pas-lefkis.gr

 

περισσότερα
Back to top button