ΓούναΕκδηλώσειςΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η Ελεονώρα Παπαδοπούλου χορηγός σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»

 

Εκδήλωση του Ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη» υπέρ των Συλλόγων «Όραμα Ελπίδας» και «ΑΕΛΙΑ» στο Shark στη Θεσσαλονίκη


στο Shark στη Θεσσαλονίκη.


resized 0169

Λήδα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Βελλίδη (Πρόεδρος του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη»), Tζένη Δεληχρήστου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιδρύματος Ιωάννης & Άννα Βελλίδη, πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Κατερίνα Βελλίδη, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στο bar restaurant Shark στη Θεσσαλονίκη.


Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε δύο σωματεία που μάχονται εναντίον του καρκίνου το καθένα με το δικό του τρόπο: Στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Πρόεδρος του οποίου είναι η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και στην ΑΕΛΙΑ (Αγάπη – Ελπίδα – Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση από τον καρκίνο του μαστού), πρόεδρος του οποίου είναι ο κ Νίκος Κανόπουλος. Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκαν για τους σκοπούς των δύο Συλλόγων.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης άνοιξε την πιο θερμή αγκαλιά του στο φιλανθρωπικό έργο των ιδρυμάτων, και καλωσόρισε έμπρακτα τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν μας εγκαταλείπουν ακόμη και στους δύσκολους καιρούς.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Shark, διακοσμημένη εντυπωσιακά από τον Μάρκο Μαχαιρόπουλο της MR.CO , παραβρέθηκαν πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επώνυμοι Θεσσαλονικείς, φίλοι των Σωματείων.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι Πρόεδροι των Συλλόγων, κα Κατερίνα Βελλίδη, και ο κ. Νίκος Κανόπουλος.

Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την έμπρακτη υποστήριξη των χορηγών.

resized WB 8791

Στράτος Δημητριάδης, Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Dirk Raudonus, εκ των χορηγών LIDL

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης η εταιρία Lidl, ενώ κύριοι χορηγοί ο Ελληνικός Χρυσός και η αρωματοποιία ZONIOU, Axel, Γούνες EFD Papadopoulos Furs, Lapin House, Christofle, Embryoclinic, Smartlipo Ψηφίδης – Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Ψηφίδης, REVITACARE, ΒΜW Τρικαλιώτης AE, Molton Brown, Tsaldaris, OMA, Βουζουνεράκης, Κτήμα Πυργάκη, Naily’s, KYANA και Party Rentals .

Χορηγοί επικοινωνίας το περιοδικό́ Hello, το Ora Thessaloniki και Star Channel.

Μεγάλος χορηγός της βραδιάς ήταν η Lidl Hellas μια εταιρία με έντονη κοινωνική ευαισθησία και φιλανθρωπική δράση, η οποία συνέβαλε με την προσφορά της στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρωματοποιία ZONIOU, δημιούργησε ένα «Άρωμα Ελπίδας» το οποίο αφιερώνει στο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αφού μέρος των εσόδων από όλες τις πωλήσεις θα διατίθεται σε αυτό.

Την οργάνωση και δημοσιότητα της εκδήλωσης επιμελήθηκαν τα γραφεία επικοινωνίας Epi-Direct, κα Λήδα Παπαδοπούλου και JADE Communications, κα Τζένη Δεληχρήστου.

resized 1

Αντωνία Καρρά, Εύα Κοντού (Διευθύντρια Δημ. Σχέσεων του ιδρύματος «Ιωάννης & Άννα Βελλίδη») 

Λίγα λόγια για το έργο των Συλλόγων

Α. Το Ίδρυμα Ιωάννης & Άννα Βελλίδη έχει ως στόχο έχει την ανθρωπιστική, κοινωνική και πολιτιστική δράση. Στα 18 χρόνια λειτουργίας του, έχει συμμετάσχει στην κατασκευή και ίδρυση του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου, έχει προσφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά για την θεραπεία άπορων ασθενών στη Θεσσαλονίκη, έχει χορηγήσει μεγάλες συναυλίες, (Νανά Μούσχουρη Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), εκθέσεις ζωγραφικής (Σαλβαδόρ Νταλί) και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο προσφοράς του.

Β.«ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Aποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Γ. «ΑΕΛΙΑ»

Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη – Ελπίδα – Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση από τον καρκίνο του μαστού), http://aelia.org.gr/ , ιδρύθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη, σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα, από ανθρώπους με ευαισθησίες προς τους συνανθρώπους μας, από ανθρώπους που πιστεύουν στην επιτακτική ανάγκη της αλληλεγγύης, της υποστήριξης και έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης. Σκοπός της ΑΕΛΙΑ, είναι η συμβολή, στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και η βοήθεια στους νοσούντες αλλά και στη ζωή μετά την νόσο.

resized WB 8802

Μάνια Πηλείδου

 

resized WB 8901

Κανελίνα Μπίμπα – Τσάκου, Ηλίας Τσάκος, εκ των χορηγών Embryoclinic

 

resized 2

Στέλιος Καφαντάρης, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη εκ των χορηγών Axel

 

resized 0040

Ρεγγίνα Πρισκομάτη, Βένη Τούντα εκ των χορηγών LAPIN HOUSE

 

resized 0218

Λήδα Παπαδοπούλου, Δρ. Δήμος Ψηφίδης της Smartlipo εκ των χορηγών

 

resized 0273

Φαίη Τρικαλιώτη εκ των χορηγών BMW Τρικαλιώτης

 

resized 0488

Νίκη Ζώνιου, Κωνσταντίνος Μπεκρής εκ των χορηγών ZONIOU

 

resized IMG 3810

Κωνσταντίνος Ζέρβας, η επιστημονική υπεύθυνη της ΑΕΛΙΑ Dr. Αθηνά Γιαννοπούλου, Μάρκος Μαχαιρόπουλος εκ των χορηγών ΜR.CO

 

resized IMG 4374

Ελεονώρα Παπαδοπούλου, εκ των χορηγών EFD Papadopoulos Furs, Γιάννης Βασιλειάδης εκ των χορηγών KYANA, Έλενα Τάπρα εκ των χορηγών Nailys

 

resized 0260

Πωλέτ Γκόφα, Σαρίτα Εκονομοπούλου

 

resized 0265

Σταυρούλα Ευαγγέλου

 

atticanews.gr

περισσότερα
Back to top button