ΕλλάδαΚοζάνη

Το ευχαριστήριο μήνυμα της κεντρικής διαχειρίστριας της σελίδας για τον Κωστή Πολύζο στο Facebook

15079018_1122510457862845_6583249754632075947_n

Και κάπως έτσι έφτασε η μέρα που όλοι αναμέναμε! Η δικαιοσύνη μίλησε!

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω πρωτίστως την Αγγελική Νικολούλη και όλους τους συντελεστές της εκπομπής που για χρόνια δεν άφησαν την υπόθεση και αναζητούσαν στοιχεία τα οποία θα έδεναν, όπως και η ίδια έλεγε, τους δολοφόνους του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Nikos Kalitsis που στάθηκε αφορμή να ασχοληθώ πιο έντονα με την υπόθεση του Κωστή μας και που πρώτος είχε την ιδέα να συντάξουμε επιστολές με σκοπό την αφύπνιση των αρχών.
Την Μαρία Τσαφαρίδου που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση και που ποτέ δεν ήθελε να μαθευτεί η πράξη της (Μαρία ξέρεις εσύ τι εννοώ).
Την Μαρία Δεληγιάννη και την Anastasia Karadimitri που χωρίς αυτές οι επιστολές δεν θα έφταναν ποτέ στον προορισμό τους.
Την Maria Paraskeuopoulou που συνέταξε τις επιστολές που απευθύνονταν στον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλος και στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.
Την ΖΩΗ ΤΖΟ και τον Basilis Samaras, δημοσιογράφοι Σιάτιστας, που από την πρώτη κιόλας στιγμή δημιουργίας της ομάδας ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν αθόρυβα.
Τον Panagiotis Pliatsios για την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση πού είχαμε τόσο ανάγκη ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της δίκης.
Την Rafaela Antoniou που επί χρόνια στεκόταν δίπλα μου και ουσιαστικά δημιούργησε μαζί μου την ομάδα αυτή ξενυχτώντας μερόνυχτα.
Την Stavroula Monocholia που «άφησε» τη δική της ομάδα ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ (θαυμαστές Αγγελικής Νικολουλη) για να ακολουθήσει το δικό μας όνειρο για δικαίωση.
Την Roula Karipis, που συνεχώς με ενημέρωνε για το τι γίνεται μέσα στην ομάδα όταν δεν μπορούσα να βρίσκομαι διαδικτυακά σε αυτή και που με όμορφο τρόπο με οδηγούσε στο να είμαι σωστή με όλα τα μέλη.
Την Roula Karipis, που συνεχώς με ενημέρωνε για το τι γίνεται μέσα στην ομάδα όταν δεν μπορούσα να βρίσκομαι διαδικτυακά σε αυτή και που με όμορφο τρόπο με οδηγούσε στο να είμαι σωστή με όλα τα μέλη.

Τον Αλεκος Παντοπουλος για τη σύνταξη των επιστολών και την πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα.
Όλους τους διαχειριστές που πέρασαν από τη διαχείριση αυτής της ομάδας και ενώ αποχώρησαν δεν έπαψαν να ονειρεύονται μαζί μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήσασταν κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια, που μας εμψυχώνατε, μας δίνατε ιδέες, μας κρατούσατε δυνατούς, μας συντροφεύατε και μας αφήνατε να ελπίζουμε στη σύλληψη των δολοφόνων του Κωστή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλά μέλη ονομαστικά αλλά η λίστα θα ήταν ατελείωτη…
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το αφήνω για το τέλος… Σπύρος Καλαμπουκας ατελείωτα ευχαριστώ για την στάση που κράτησες όλα αυτά τα χρόνια. Για την τόλμη, την ειλικρίνεια, την επιμονή σου, την ανθρωπιά σου, την αγάπη που έχεις στον Κωστή, για τις τόσες αρετές που δεν θα τις αναφέρω γιατί θα κουράσω… και ένα άλλο μεγάλο ευχαριστώ που θέλεις η ομάδα αυτή να παραμείνει ζωντανή ώστε να θυμούνται όλοι τον Κωστή μας. Η ομάδα αυτή σου ανήκει για αυτό σε καλωσορίζω στη διαχείριση. Όχι για να μας βοηθήσεις σε κάτι γιατί πρόσφερες την μεγαλύτερη βοήθεια, αλλά για να σε έχουμε πάντα κοντά μας!
#ΚΩΣΤΗ_ΘΑ_ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ_ΓΙΑ_ΠΑΝΤΑ_ΣΤΙΣ_ΚΑΡΔΙΕΣ_ΟΛΩΝ_ΜΑΣ!

 

kozanimedia.gr

περισσότερα
Back to top button