ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

“Ο Φώτης Φωτιάδης έχει την ικανότητα να βρεθεί στα σαλόνια της Super League!”

fotiadis

Τρεις έμπειροι διαιτητές της Football League, Συμεωνίδης Φωτιάδης και Σημαιάκης που έχουν τις ικανότητες να βρεθούν στα σαλόνια της Super League

 Η Football League έχει πλειάδα παλαιών και νέων διαιτητών που έχουν τις δυνατότητες να βρεθούν στην Super League και να σταθούν με αξιώσεις, αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία.

Εμείς σήμερα θα σταθούμε σε τρεις ρέφερι που έχουν πολυετή παρουσία στον πίνακα της Football League και αξίζουν της προσοχής των υπευθύνων της ΚΕΔ (οποια στελέχη θα την αποτελέσουν). Πάμε λοιπόν.

Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς) 

Πάει για ρεκόρ, αφού συμπληρώνει ΟΚΤΩ χρόνια στην Football League και γι’ αυτό το λόγο έχει και την απαίτηση να τον προσέξουν, αφού έχει καλές διαιτησίες που αριθμούν 60, αλλά η ΚΕΔ δεν έχει δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον, παρότι πέρυσι τον έβαλε στα περισσότερα ντέρμπι και με τα όποια λάθη του, τα έφερε σε πέρας, δείχνοντας ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα.

Σήμερα είναι 36,5 χρόνων και στη διαιτησία βρίσκεται από το 2000, πηγαινοερχόμενος στην Θεσσαλονίκη, αφού είναι μηχανικός στα Πυροσβεστικά Αεροσκάφη και υπηρετεί στο ΣΕΔΕΣ.

 

Πάνος Συμεωνίδης (ΕΠΣ Πιερίας)

Είναι ένας διαιτητής που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα και τυγχάνει της αποδοχής των ομάδων. Στα 33 του χρονιά έχει μια ΕΞΑΕΤΙΑ στον πίνακα με 30 και πλέον παιχνίδια. Στη διαιτησία βρέθηκε σε ηλικία 15 ετών, αλλά δεν μπόρεσε να πάει στο CORE από δυο σημαντικά γεγονότα Το 2013 που είχε προκληθεί εκείνη την ημέρα που άρχισε παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και τον επόμενο χρόνο είχε οριστεί από την ΕΠΟ συνοδός των ξένων διαιτητών που είχαν πάει στην Κατερίνη για το τουρνουά που έκανε η ΟΥΕΦΑ ως πρόβα ένα χρόνο πριν το Ευρωπαϊκού U-19.  Είναι στρατιωτικός.

 

Απόστολος Σημαιάκης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Ο Σημαιάκης έχει καλή παρουσία στον πίνακα εδώ και μια εξαετία και στο ενεργητικό του καταγράφονται ορισμοί σε ντέρμπι, χωρίς να έχει καμία παραπομπή.  Έτσι, είναι επόμενο μετά από την διεύθυνση 40 αγώνων της Κατηγορίας αυτής να περιμένει στα 37 του χρόνια την δικαίωση.

Στην διαιτησία βρίσκεται από το 1998  και είναι από τους έμπειρους ρέφερι, Μένει στην Καλλικράτεια όπου διατηρεί φρουτοαγορά.

 

diaititis.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button