ΚαστοριάΝεστόριο

Ξάφριζαν καφενεία και αποθήκες στην Καστοριά

876543

«Ντουέτο» Αλβανών είχε διαπράξει τουλάχιστον πέντε κλοπές σε καφενεία, αποθήκες και ένα σπίτι σε περιοχές του Δήμου Νεστορίου – Ο ένας εκ των δύο ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς

Τουλάχιστον πέντε κλοπές σε καφενεία, αποθήκες και ένα σπίτι σε περιοχές του Δήμου Νεστορίου Καστοριάς είχε διαπράξει ένα «ντουέτο» Αλβανών, ένας από τους οποίους ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ενώ ο συνεργός του παραμένει άγνωστος.

Οι δυο τους είχαν αρπάξει τηλεοράσεις, ηλεκτρικούς τροχούς, κατσαβίδια, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα γεωργικά εργαλεία από τις πέντε κλοπές που είχαν γίνει από τον περασμένο Απρίλιο ως τον Ιούνιο, ενώ είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν και άλλη μια αποθήκη για να κλέψουν εργαλεία αλλά δεν τα κατάφεραν.

Από την αξιοποίηση στοιχείων στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών, αναγνωρίστηκε ένας 40χρονος Αλβανός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.

protothema.gr

 

περισσότερα
Back to top button