Κόσμος

Αυτά είναι τα μίνιμαλ αλλά άκρως εντυπωσιακά, μικροσκοπικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης

afta-einai-ta-minimal-alla-akros-edyposiaka-mikroskopika-diamerismata-tis-neas-yorkis-col-8Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί, μινιμαλιστικοί και καλαίσθητοι, παρά το μικρό μέγεθος των διαμερισμάτων. Οι σχεδιαστές αξιοποίησαν κάθε κρυφό σημείο.

Παλαιότερα γνωστό ως «My Micro NY», το συγκρότημα κατοικιών της εταιρείας «Ollie» που βρίσκεται στο Carmel Place, διαθέτει 32 πλήρως επιπλωμένα -και μη διαμερίσματα.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί, μινιμαλιστικοί και καλαίσθητοι, παρά το μικρό μέγεθος των διαμερισμάτων. Οι σχεδιαστές αξιοποίησαν κάθε κρυφό σημείο ενώ δημιούργησαν πατάρια αποθήκευσης, μεγάλα παράθυρα, λευκούς τοίχους και ντουλάπια, κρεβάτια τοίχου κ.α.

 

 

Το συγκρότημα περιλαμβάνει χώρους εργασίας, μπαρ με χυμούς, πισίνες, γυμναστήρια κ.α.

Και ενώ τα διαμερίσματα ακούγοντα πολύ άνετα και δελεαστικά, το επόμενο μεγάλο ερώτημα είναι η τιμή ενοικίασης.

Αρχικά το μίσθωμα θα ξεκινάει από 950 δολάρια ανά μήνα, ανάλογα με το εισόδημα του κατοίκου. Οκτώ από τις 22 μονάδες θα είναι σε προσιτές τιμές, όπως αυτές έχουν οριστεί για τους άστεγους βετεράνους.
Oι υποψήφιοι μισθωτές που κερδίζουν μέχρι και 48.000 δολάρια το χρόνο θα πληρώνουν 950 δολάρια το μήνα. Όσοι κερδίζουν μέχρι και 78.650 δολάρια, θα πληρώνουν 1.490 δολάρια.

Τα υπόλοιπα ενοίκια θα κυμαίνονται από 2.650 έως 3.150 δολάρια, ανάλογα με το μέγεθος του διαμερίσματος.

 

 

 

 

womantoc.gr

περισσότερα
Back to top button