ΑθλητικάΕλλάδαΚαστοριά

Ο Αργύρης Πεδουλάκης για τη μετά-Διαμαντίδη εποχή του Παναθηναϊκού

«Ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα»

«Ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα»

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ, ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στο pamesports.gr γι’ αυτή τη συνεργασία, αλλά και για την ομάδα που έχει αρχίσει να φτιάχνει εδώ και λίγες εβδομάδες. Είχε τα καλύτερα να πει για την πορεία της προετοιμασίας ως τώρα και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή.

Αναλυτικά ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε:

Για τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ: «Ο Παναθηναϊκος προσδοκά να είναι ανταγωνιστικός και καθώς τα οικονομικά της χώρας είναι πολύ δύσκολα, είναι σημαντικό για το αγωνιστικό τμήμα να έχει ένα μεγάλο χορηγό. Διότι έτσι θα μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστικός».

Για την πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ως τώρα: «Σαν πρώτη εντύπωση είμαι ευχαριστημένος. Τα παιδιά δουλεύουν με μεγάλη διάθεση. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά αυτά τα παιδιά έχουν κίνητρο για δουλειά και βαδίζουν σωστά προς το να γίνουν ομάδα. Όλοι θα φανούμε στα δύσκολα. Σαν πρώτη εντύπωση πάντως, όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και έχουν κίνητρο για διάκριση».

Για τη μετά Διαμαντίδη εποχή: «Εχει σταματήσει ο Διαμαντίδης. Ένας σταθερός πυλώνας σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις μέσα και έξω από το γήπεδο. Ήταν κυματοθραύστης για πολλά πράγματα. Κανείς όμως δεν τα έχει βάλει με το χρόνο. Η ομάδα θα είναι καινούρια φέτος. Προσπαθήσαμε μαζί με τη διοίκηση στην καινούρια εποχή μετά τον Διαμαντίδη να παραμείνει ο Παναθηναϊκός η γνωστή ομάδα που εμπνέει σεβασμό σε όλη την Ευρώπη».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Έχουμε δηλώσει δημόσια ότι θέλουμε να δώσουμε ευκαιρία σε κάποια Ελληνόπουλα, όπως ο Μποχωρίδης. Χρειάζεται όμως θέληση και υπομονή. Ξέρουμε ότι για τον πολύ τον κόσμο μπορεί να υπάρχει ζήτημα στη θέση του πόιντ γκαρντ, αλλά πρέπει να δέσουμε το υλικό που έχουμε στα χέρια μας. Θα εξαντλήσουμε οποιοδήποτε περιθώριογια να παίξουν παιδιά, για τα οποία ήρθε ο χρόνος να ετοιμαστούν και να μπουν μέσα».

 

περισσότερα
Back to top button