ΕκδηλώσειςΚαστοριάΦλώρινα

Συναυλία Δημήτρη Ζερβουδάκη στη Μεγάλη Πρέσπα – Λεωφορεία από Καστοριά

poster

Συναυλία με το Δημήτρη Ζερβουδάκη και τον Αργύρη Λούλατζη διοργανώνει στην πλαζ Κούλα, στην όχθη της Μεγάλης Πρέσπας, η Κοιν. Σεπ. Gaia Prespa το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Η πλαζ της Κούλας και το παλιό τουριστικό περίπτερο είναι χώροι ανενεργοί τα τελευταία χρόνια. Για μια βραδιά θα ζωντανέψουν, με μουσικές από δυο αγαπημένους καλλιτέχνες, στο μαγευτικό περιβάλλον της Πρέσπας, στο σημείο ακριβώς που ενώνονται οι δυο λίμνες.

Οι πόρτες για το κοινό θ’ ανοίξουν στις 6 το απόγευμα. Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά από Φλώρινα και Καστοριά, με λεωφορεία.

Με το εισιτήριο της συναυλίας, δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο, από Φλώρινα (στο Νέο Πάρκο, απέναντι από τα ΚΤΕΛ) και από Καστοριά (στην αλάνα του Μασούτη, στο Εμπορικό Κέντρο). Τα λεωφορεία θα βρίσκονται εκεί από τις 4.00 μμ

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:
ΦΛΩΡΙΝΑ: Lord Bar , Φατσα Καρτα Φλωρινας , Gaiganis Travel , Olympion
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Περίπου , Kalapoutis Tours , Αϊβανούλης – έτοιμα ενδύματα

 

Υπάρχει δυνατότητα για ελεύθερη κατασκήνωση στο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/gaiaprespa

 

Η Κοιν.Σ.Επ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) Gaia Prespa ιδρύθηκε τον Ιανουάριο 2014 στις Πρέσπες. Ο τόπος ιδιαίτερος και μοναδικός και οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται ταιριαστές με το περιβάλλον.
Στους πρόποδες του λόφου Καλέ δημιουργείται ένα πολυαγρόκτημα βασισμένο σε αγροοικολογικές και αναγεννητικές γεωργικές πρακτικές, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται κι ένας χώρος φιλοξενίας στην παραλία της λίμνης Μεγάλης Πρέσπας.
Στόχος είναι να αναπτυχθούν δράσεις που βοηθούν τον τόπο και αναδεικνύουν το ρόλο του ανθρώπου ως μέρος των κύκλων της φύσης, καθιστώντας την παρουσία του θεραπευτική για τη γη.

 

περισσότερα
Back to top button