ΑθλητικάΕλλάδα

Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα

super-leagueΗ είδηση προέκυψε από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αθλητισμού ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τους εκπροσώπους όλων των ΠΑΕ της Super League, όπου υπήρξε δέσμευση για έναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, 10-11 Σεπτεμβρίου.

Την δέσμευση όλων των παραγόντων της Super League και του Σταύρου Κοντονή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το επόμενο σαββατοκύριακο, αποκάλυψε κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση Λίγκας-υφυπουργού, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας.

Στη συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι όλων των ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αναφορικά με την αγωνιστική από την οποία πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα, στη συνάντηση σύμφωνα με το gazzetta.gr αποφασίστηκε να γίνει η πρεμιέρα με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής και δόθηκε μια άτυπη παράταση για τις εγγυητικές. Βέβαια, για να φτάσουμε να έχουμε σέντρα στις 10 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει η ΕΠΟ να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, οι ομάδες της Super League θα ζητήσουν να έρθει ξανά η αντιπροσωπεία της FIFA στην Ελλάδα, προκειμένου να γίνει η περιβόητη συνάντηση και να δοθεί οριστικά λύση στο θέμα της διαιτησίας, για να δούμε επιτέλους μπάλα.

thestival.gr

περισσότερα
Back to top button