ΑθλητικάΚαστοριά

Στην Α2 ο ΑΣ Καστοριάς; – Ποιοι ανανέωσαν – Επανέρχεται ο αρχηγός!

KASTORIABASKETMPASKET22222222

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στη Β’ Εθνική και με την πιθανότητα συμμετοχής στην Α2, η ομάδα του ΑΣ Καστοριάς ξεκίνησε τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Όπως έγινε πέρσι με την άνοδο στη Β’ Εθνική, έτσι και φέτος είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επαναληφθεί το ίδιο σενάριο και στην Α2, καθώς πολλές είναι οι ομάδες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και δηλώνουν αδυναμία. Στην περίπτωση που αδειάση θέση στην Α2, ο ΑΣ Καστοριάς  θα πει το ΝΑΙ στην επόμενη κατηγορία.

Ήρθαν πλέον και  οι πρώτες ανανεώσεις. Η αρχή έγινε με τον αρχηγό Δημήτρη Δαραβίγκα (που θα επανέλθει πολύ σύντομα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρσι στη Λάρισα) και συνεχίστηκε με τους Γιάννη Αντωνιάδη, Ορέστη Ματενίδη, Θεόδωρο Τεπετίδη, Γιώργο Τασιούδη, Χριστόφορο Τερσενίδη και τον Γιώργο Τακίδη.

Με σταθερά βήματα η ομάδα μας θα ενισχυθεί ώστε να χτιστεί ένα ράστερ ανταγωνιστικό για τις απαιτήσεις της κατηγορίας που θα συμμετέχει.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, όρεξη για δουλειά και επιτυχίες σε όλους τους παίκτες και θα επανέλθουμε σε επόμενο ρεπορτάζ με τις μεταγραφές που μέχρι στιγμής έφτασαν τις πέντε.

 

 

περισσότερα
Back to top button