Υλικά συνταγής
- 2 ντομάτες μεσαίου μεγέθους κομμένες σε κυβάκια
- 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
- 1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
- 1 κουταλάκι του γλυκού πελτές ντομάτας
- 1 ποτήρι του κρασιού νερό
- λίγη ζάχαρη
- αλάτι, πιπέρι,
- ελαιόλαδο
- 2 αυγά
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, στη συνέχεια ρίχνετε την ψιλοκομμένη πιπέρια και τις ντομάτες. Προσθέτετε τον πελτέ ντομάτας, το νερό, λίγη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μία βράση. Χαμηλώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε.
- Λίγο πριν πήξει η σάλτσα και εξατμιστούν τα υγρά, ρίχνετε τα αυγά. Σιγοψήνετε μέχρι να ετοιμαστούν τα αυγά και κατά τη διάρκεια του ψησίματος περιχύνετε με ένα κουτάλι τα αυγά με σάλτσα.
Ευχαριστούμε τον Παραδοσιακό Καφενέ Παλιές Ιστορίες για τη συνταγή