Καστοριά

Καστοριά: Ο Λεωνίδας Εκιντζόγλου στήνει μια θεωρία συνωμοσίας στο πιτς φυτίλι!

ekintzogloyleonidas1

Σας αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας;
Να σας φτιάξω μία στο πιτς φυτίλι.

Πείτε ότι θέλετε να βγάλετε πολλά λεφτά δίχως να κάνετε τίποτε απολύτως και δίχως να ξοδέψετε καθόλου δικά σας.
Πάτε και συμμετέχετε στον πλειοδοτικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ και χτυπάτε το αεροδρόμιο του ελληνικού. Δεν σας ενοχλεί το τίμημα. Όσο μεγαλύτερο είναι αυτό, τόσο το καλύτερο. Λέτε και μερικά πολύ παχιά λόγια. Εγώ θα κάνω αυτό θα κάνω εκείνο θα θα θα ταΐσω κόσμο θα δώσω μόνιμες θέσεις εργασίας σε 500.000 ανθρώπους, κι άλλα τέτοια βαρύγδουπα.
Μετά κάνετε δυο πράματα. Αρχίζετε και επινοικιάζετε τα δικαιώματα χώρου που αποκτήσατε σε τρίτους επενδυτές από τους οποίους προ-εισπράττετε λεφτά και βάζετε τον δικό σας άνθρωπο μέσα στην κυβέρνηση να κάνει παιχνίδι. Εκείνος βάζει την αρχαιολογική υπηρεσία του υπουργείου πολιτισμού να ανακηρύξει ΟΛΟ το ελληνικό κι ΟΛΗ την υπό επένδυση περιοχή ως δεσμευμένο αρχαιολογικά χώρο. Εσείς αρχίζετε να φωνάζετε ΄’Αμάν καταστρέφομαι! Αμάν η επένδυση μου! Εγώ εξετέθην. Εγώ πλήρωσα να κάνω σχέδια, εγώ έκλεισα συμβόλαια με κατασκευαστικές….
Έτσι σέρνετε το κράτος στα δικαστήρια και το κράτος θέλοντας και μη σας αποζημιώνει με όσα λεφτά υποθετικά χάσατε συν ένα ποσό για την ψυχική σας οδύνη. Αποζημιώνει επίσης και όλους εκείνους στους οποίους προ-πουλήσατε , οπότε σας μένουν κι εκείνων τα λεφτά. Μετά εσείς δίνετε την σχετική μίζα στον άνθρωπο σας μέσα στην κυβέρνηση κι όλοι είναι ευχαριστημένοι.
Ο δε ελληνικός λαός μένει πολύ περισσότερο ευχαριστημένος, γιατί μόλις σώθηκε από τους κακούς καπιταλιστές, ένα μεγάλο μέρος της χώρας του το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την στέγαση των ισλαμιστών φιλοξενούμενων του.

 

 

περισσότερα
Back to top button