Ελλάδα

Σκηνές ροκ στην Εξεταστική! Απαλλάχθηκε ο Σταύρος Ψυχάρης από την κατάθεση λόγω υγείας (βίντεο)

 56432

Να μιλήσει με… νεύματα ζήτησε ο Καμμένος!

– Επεισοδιακή η έναρξη της κατάθεσης του Σταύρου Ψυχάρη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ
– Ο πρόεδρος του ΔΟΛ ζήτησε να καταθέσει κανονικά, παρά το αρχικό του αίτημα να μην παρουσιαστεί για λόγους υγείας
– Η Επιτροπή αποφάσισε να τον απαλλάξει, καθώς έκρινε ότι δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει προφορικά σε ικανοποιητικό επίπεδο
– Μεγάλη ένταση μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων: “Κάνει θέατρο” έλεγε ο Κασιδιάρης!
– Δύο επιστολές… φαρμάκι κατέθεσε ο Ψυχάρης που αποκάλυψε πως έκανε κρυφά εγχείρηση
– “Οι καλοθελητές άρχισαν να με περιγράφουν στο διαδίκτυο ως μέλλοντα μακαρίτη”
– Τι είπε για τις δανειοδοτήσεις της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Με εμφανή αδυναμία προφορικής επικοινωνίας εξ’ αιτίας λόγων υγείας εμφανίσθηκε στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΔΟΛ και μεγαλομέτοχος στο ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ κ. Σταύρος Ψυχάρης δηλώνοντας την βούληση του να καταθέσει.

Η Επιτροπή από τις πρώτες εισαγωγικές απαντήσεις του κ. Σταύρου Ψυχάρη σε σχέση με την δήλωση των στοιχείων του κατανόησε ότι παρά την πρόθεσή του δεν ήταν δυνατή η εξέτασή του και σε σεβασμό της αποστολής της Επιτροπής αλλά και της προστασία της προσωπικότητας του μάρτυρα και σεβασμού των δικαιωμάτων του αποφάσισε να μην συνεχίσει τη εξέτασή του.

“Σε ό,τι αφορά τις δανειοδοτήσεις του ΤΗΛΕΥΠΟΥ, δεν μπορώ να συνεισφέρω στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής τεχνικά στοιχεία και πληροφορίες για θέματα που δεν έχω χειριστεί, πλην όμως μπορώ να απαντήσω εγγράφως σε τυχόν εξειδικευμένες ερωτήσεις με την επικουρία ειδικών”, τόνισε σε επιστολή του για το ζήτημα της Εξεταστικής ο Σταύρος Ψυχάρης.

Χαμός για το αν θα έπρεπε να καταθέσει

Η παρουσία του κ. Σταύρου Ψυχάρη στην Επιτροπή και εάν θα έπρεπε η Επιτροπή να συνεχίσει παρά την δική του βούληση για να καταθέσει τέθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο στα μέλη της να αποφασίσουν και δημιουργώντας αντεγκλήσεις μεταξύ των βουλευτών.

Αναλυτικά στο newsit.gr

περισσότερα
Back to top button