Καστοριά

“Στον Ρυθμό της Πόλης”: Εικόνες ντροπής για μια τουριστική πόλη!

20160716_121619-1-667x500

Δυστυχώς – μετά την αδιαφορία που συνεχίζει να δείχνει ο Δήμος μας – αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε σε κάποια θέματα, που τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές και έχουν άμεση σχέση, με την τουριστική εικόνα της πόλης μας και μάλιστα σ’ έναν χώρο, που αποτελεί – θα το τονίζουμε συνέχεια – σημείο αναφοράς για τους ξένους επισκέπτες, τον χώρο του πάρκινγκ απέναντι από το κτίριο της Αντιπεριφέρειάς μας αλλά και πέριξ αυτού.

Τα δημοτικά αφοδευτήρια στον χώρο αυτό, συνεχίζουν να βρίσκονται σε απαράδεκτη κατάσταση, απεριποίητα εξωτερικά και εσωτερικά και να αναδύουν μια συνεχή δυσάρεστη οσμή.

Οι χήνες, συνεχίζουν απτόητες τις βόλτες τους στα πεζοδρόμια, στο πάρκινγκ αλλά περνώντας και απέναντι προς το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και το ΚΑΠΗ, γεμίζοντας με τα περιττώματά τους ολόκληρο τον χώρο, τον οποίο ποτέ δεν φρόντισε κανείς να καθαρίσει (τουλάχιστον τα πεζοδρόμια, τα οποία, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες μας, για να καθαριστούν πλέον, θέλουν πίεση νερού. Καλά δεν τα βλέπει αυτά τα χάλια, κανείς από την δημοτική μας αρχή;).

Και σαν να μη φθάνουν όλα αυτά, εδώ και λίγες μέρες, δεν λειτουργεί και πάλι το σιντριβάνι στην περιοχή, το οποίο, με την αφόρητη ζέστη που επικρατεί, θα έδινε, πέραν της αισθητικής και μια ανάσα δροσιάς. Αντίθετα, έχει εγκαταλειφθεί και έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Ακόμη και μικρά ψαράκια έχει μέσα… Έλεος! Βέβαια σε αυτό δεν έχει την απόλυτη ευθύνη ο Δήμος μας αλλά και όλοι εμείς, που πετάμε σκουπίδια στο σιντριβάνι λες και είναι ένας μεγάλος στρόγγυλος σκουπιδοτενεκές !

Όλες αυτές οι απαράδεκτες εικόνες κύριοι του Δήμου μας, λειτουργούν αρνητικά για τον τουρισμό της πόλη μας και θα πρέπει επιτέλους, να τις εξαλείψετε άμεσα.

Μη συνεχίζετε να εθελοτυφλείτε.
DSCF3183-1-667x500 DSCF3185-1-667x500 DSCF3188-2-667x500 DSCF3270-1-667x500

 

 

Και μιά θετική εξέλιξη

DSCF3274

Εισακούστηκε, θέλουμε να πιστεύουμε, η εφημερίδα μας και στην οδό Καραολή στο Νταηλάκη, ανακατασκευάστηκε τελικά, η κατά μήκος της οδού σχάρα ομβρίων υδάτων, η οποία δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στα διερχόμενα τροχοφόρα. Ο δρόμος πλέον ομαλοποιήθηκε και δεν απομένει, παρά να πέσει και λίγη άσφαλτος, πρίν και μετά την σχάρα, στον δρόμο, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

 

fonikastorias.gr

 

περισσότερα
Back to top button