ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

River Party: Τρια καστοριανά συγκροτήματα στον διαγωνισμό για το Youth Stage

13626481_627383317416616_3159743268930028541_n

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για το Youth Stage του 38ου River Party.  Δέκα συγκροτήματα θα κερδίσουν την συμμετοχή τους (2 ανά ημέρα) στο “Into the Jungle” 

Ψηφίστε τα καστοριανά συγκροτήματα ΕΔΩ

 

Summer Of Freud

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2003 στην Καστοριά και αποτελείται από 5 μέλη, τους Οδυσσέα (Φωνητικά) Δημήτρη (Κιθάρα/φωνητικά) Σωτήρη (Κιθάρα) Μάριος (Ντραμς) Μιχάλη (Μπάσο). Η μουσική που παίζουμε είναι στυλ αγγλόφωνο pop/punk-rock κυρίως με διάφορες Αμερικάνικες επιρροές . H πορεία της μπάντας συνεχίζεται από το 2004 με πλήθος συναυλιών μέχρι και σήμερα σε γνωστά Bar/Clubs/ και stages της χώρας σε Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Νάουσα, Αμύνταιο κλπ, καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το River Party στο Νεστόριο, το φεστιβάλ του Άρδα, το Golden Apple Festival, και το Ritmo Natura Festival με πολλά αξιόλογα support. Μέσα στο 2012 ηχογραφούν το πρώτο τους EP-CD με τίτλο “We’ll get there…Eventually” με 4 τραγούδια!

2 ΖΩΕΣ

Οι 2 ΖΩΕΣ σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2012 στη Καστοριά όπου κατάγονται και όλα τα μέλη τις μπάντας. Με ήχους και μελωδίες νεανικούς pop/rock και με άφθονη τρέλα για την μουσική.
Τον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο τους προσωπικό EP ALBUM/ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ το οποίο περιέχει 7 τραγούδια όλα σε μουσική και στίχους του group.
Και μια διασκευή στο τραγούδι “Μια ζωή” του Σάκη Ρουβά που υπάρχει μόνο στο youtube

R For Renegade

Είμαστε οι R For Renegade, μια Alternative Rock μπάντα από την Καστοριά. Αποτελούμαστε από 3 μέλη.

Τον Νίκο Καραγιαννίδη στην κιθάρα και τα φωνητικά, Σωτήρη Αναστασιάδη στα ντραμς και τον Γιάννη Ρορόπουλο στο μπάσο. Είμαστε ενεργοί από τον Φεβρουάριο του 2014. Αρχικά ξεκινήσαμε κάνοντας διασκευές από μεγάλα συγκροτήματα της διεθνούς Rock και Metal σκηνής όπως 3 Doors Down,Red Hot Chilli Peppers,HIM,The Subways,Three Days Grace και Foo Fighters.Πρόσφατα ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε το πρώτο μας EP το οποίο αποτελείται απο 6 κομμάτια.Σαν μπάντα έχουμε κατορθώσει να κάνουμε αρκετά headline shows καθώς και support σε αρκετά ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως Phase Reverse,Bad Movies και Nasa Funk. Σαν άτομα ο καθένας έχει ανόμοιες επιρροές και προέρχεται από διαφορετικό μουσικό background,γεγονός που έχει συμβάλλει στον χαρακτηριστικό μας ήχο.

 

 

περισσότερα
Back to top button