Υλικά
2 κολοκυθάκια
1 παλιό κρεμμύδι τριμμένο
2 φύλλα απο μαρούλι ,ψιλοκομμένα
200 γραμ. φέτα τυρί
αλάτι ελάχιστο, πιπέρι
μαϊντανό, ρίγανη
3 αυγά
4 κ.σ. γεμάτες αλεύρι απλό ή φαρινάπ [που φουσκώνει μόνο του] 1 φλυτζ. του ελληνικού καφέ γάλα Νουνού αδιάλυτο
καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα ή ελαιόλαδο.
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη τρίβω τα πλυμένα και ακαθάριστα κολοκυθάκια στον τρίφτη, απο την χοντρή πλευρά….. τα αλατίζω ελαφρώς και τα αφήνω στην άκρη 15΄λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
Στην συνέχεια τα στραγγίζω με το χέρι, ρίχνω όλα τα υλικά, τα ανακατεύω με ένα κουτάλι και είναι έτοιμα για τηγάνισμα.
Δοκιμάστε τα .
Καλή σας όρεξη
Μαρία
ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Όταν φθάσαμε στην Εικόνα της Παναγίας Τριχερούσας μου Είπε ο Κύριος.
”Να Την τιμάς και εσύ και όλοι οι πιστοί, που έχουν εξαγοραστεί με το Αίμα μου, γιατί χάρισε στον κόσμο την σωτηρία.
Νά, αυτή τη στιγμή στην Εκκλησία η αγρυπνία, έφθασε στην ενάτη Ωδή και όλοι μεγαλύνουν την Θεοτόκον και Μητέρα του Φωτός