Καστοριά

Επιμελητήριο Καστοριάς: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις συμμετοχής για την 81η ΔΕΘ   

karataglidis

Στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να πάρει για πρώτη φορά  μέρος το Επιμελητήριο Καστοριάς. Μάλιστα, θα διαθέσει κάτω από την ομπρέλα του δωρεάν  για τις επιχειρήσεις-μέλη του έναν χώρο 12 τ.μ.

Καλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για προβολή των προϊόντων τους, να προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς προωθητικό υλικό ( φυλλάδια, αφίσες κ.τ.λ. ) για την  οργάνωση της παρουσίας του Επιμελητηρίου Καστοριάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μόνη υποχρέωση των επιχειρήσεων είναι να είναι ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο Καστοριάς για το έτος 2016.

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν μεμονωμένα, θα υφίσταται επιδότηση συμμετοχής στην έκθεση με τη δωρεάν διάθεση του ίχνους εδάφους (τ.μ.) με μόνη υποχρέωση-επιβάρυνση του κόστους ενοικίασης του εξοπλισμού  που ανέρχεται στα 17,00 ευρώ. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι 18 Ιουλίου 2016.

«Περιμένουμε τις συμμέτοχες, είτε για να είναι δωρεάν συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, είτε να  για ενοικίαση κάποιων τετραγωνικών μέτρων έξτρα από το Επιμελητήριο για να προβάλουν την επιχείρηση τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Καστοριάς, κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορούν να προβληθούν είναι ο τουρισμός και η αγροτοδιατροφή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς μέχρι 18 Ιουλίου. Τηλ. Επικ. 2467028981.

 

 

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

 

 

περισσότερα
Back to top button