Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Πέτρος Χατζής: Υποτιμητική έως προσβλητική η διατύπωση περί παύσης μου από αντιδήμαρχος

hatzispetros

Με αποκλειστική συνέντευξή του στον Antennes Fm ο πρώην αντιδήμαρχος Άργους κ. Χατζής αναφέρθηκε για το χρονικό της παραίτησης και όχι παύσης του, όπως υποστήριξε, από τον δήμαρχο Πάνο Κεπαπτσόγλου.

Ο κ. Χατζής ανέφερε ότι είχε συντάξει την παραίτησή του από τις 9 Μαρτίου και την οποία παρέδωσε στον δήμο στις 30 Μαίου.

Στις 20 Ιουνίου σε σύγκληση της ομάδος ο δήμαρχος δεν αποδέχτηκε την παραίτησή του.

Στις 28 Ιουνίου ενημέρωσε τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και την επόμενη μέρα ξαναστέλνει την παραίτησή του, αυτή τη φορά με δικαστικό επιμελητή, και έτσι τελικά, όπως είπε, έγινε αποδεκτή.

Παρά το γεγονός ότι ευχαρίστησε τον δήμαρχο για το ότι τον τίμησε δύο φορές σε θέσεις αντιδημάρχου, φαίνεται ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών περνάνε κρίση αφήνοντας αιχμές.

“Ο δήμαρχος είναι υπερκινητικός. Την ίδια ώρα μπορεί να βρίσκεται στην Καστοριά, στην Κοζάνη και στην Αθήνα. Δεν μπορούσα να τον βρω. Έτσι όπως διατυπώνεται η παύση μου στην απόφασή του είναι υποτιμητική έως προσβλητική, είναι σαν να θεωρούμαι ο πιο άχρηστος, ένα ρεμάλι. Εύχομαι χωρίς εμένα να πάνε καλύτερα τα πράγματα”.

Τέλος ο κ. Χατζής ξεκαθάρισε ότι παραμένει μέλος της δημοτικής αρχής, αλλά δεν θα είναι ποτέ ξανα υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

 

 

περισσότερα
Back to top button