Ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης κατεβάζει ρολά. Η «Μυρσίνη» έγραψε τη δική της ιστορία στο χώρο της εστίασης στη νύμφη του Θερμαϊκού. Η οικονομική κρίση και άλλοι παράγοντες έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα σε ένα κατάστημα που «σέρβιρε» με τον πιο όμορφο τρόπο στους πελάτες του την κρητική κουλτούρα. Ένας εκ των ιδιοκτητών της «Μυρσίνης», ο Νίκος Μακρυνάκης, αποχαιρετά όλους εκείνους που πήραν και έδωσαν στο όμορφο μαγαζί του.
«Τα όμορφα μαγαζιά, όμορφα καίγονται!
Η “ΜΥΡΣΙΝΗ” παύει την λειτουργία της στην Θεσσαλονίκη.
Η “ΜΥΡΣΙΝΗ” ευχαριστεί την Θεσσαλονίκη, για την φιλοξενία που της παρείχε.
Στα 14 χρόνια λειτουργίας της, ( Ιούνιος 2002- Ιούνιος 2016) τίμησε αυτήν την φιλοξενία.
Οι ιδρυτές και οι εργαζόμενοι, ευχαριστούν, τους “Μυρσινιώτες”, που την στήριξαν τόσα χρόνια, σε όμορφες, αλλά και σε δύσκολες στιγμές.
Η “ΜΥΡΣΙΝΗ” επίσης, ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν σε αυτήν και όλους αυτούς που με κάποιον τρόπο συνεργάστηκαν μαζί της. Έγραψε και αυτή, την ιστορία της, ξεκινώντας από τον χώρο ενός θρυλικού μαγαζιού της πόλης, την Σελήνη, σεβόμενη απόλυτα την αύρα εκείνης της εποχής, “εισάγοντας” στην Θεσσαλονίκη την διατροφική και όχι μόνο, κουλτούρα της Κρήτης.
Από το 2010 η “ΜΥΡΣΙΝΗ” και το “ΚΑΦΕΝΑΙ”, όπου μεταστεγάστηκε η “ΜΥΡΣΙΝΗ” το 2013, πάλεψαν με “δαίμονες” σε ένα βάλτο γεμάτο με συκοφαντίες, βρισιές, απειλές, προσβολές, εκβιασμούς, παραλογισμούς, μια άνιση πάλη, στην Ελλάδα της ντουντούκας και της δημοκρατικής ελευθερίας του φασιστικού γκεμπελισμού!
Η “ΜΥΡΣΙΝΗ” στάθηκε όρθια, με ψηλά το κεφάλι, αποκρούοντας ότι “σκουπίδι” έπεφτε στα παράθυρά της. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί, δεν κλείνει, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έκανε και που θα συνεχίζει να κάνει, απλά ξαποσταίνει και ξανά προς την δράση τραβά.
Ευχαριστούμε Θεσσαλονίκη!»