Υλικά συνταγής
- 4 μεγάλες μπανάνες (όχι πολύ ώριμες)
- 450 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- Για το γαρνίρισμα
- φιστίκια και καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση συνταγής
- Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες. Λιώνετε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Βουτάτε την κάθε μπανάνα ξεχωριστά μέσα στη σοκολάτα και στη συνέχεια τις πασπαλίζετε με τους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.
- Τοποθετείτε τις μπανάνες σε αντικολλητικό χαρτί και τις αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ‘ωρα.
Συμβουλή
Μπορείτε να περάσετε σε κάθε μπανάνα ένα ξυλάκι από σουβλάκι για να το κάνετε ατομικό γλυκό.