Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Καστοριά: Σύσκεψη για το διαδημοτικό κυνοκομείο – Τρεις οι προτεινόμενοι χώροι

 

13393080_10209900912989177_1808243266_n-768x432

Η επιλογή κατάλληλου χώρου, ο οποίος θα πληροί  τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την λειτουργία διαδημοτικού κυνοκομείου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αδειοδότησης του και να ζητηθεί στην συνέχεια η χρηματοδότηση της κατασκευής του κυνοκομείου, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αυτό αποφασίσθηκε το πρωί, στο Δημαρχείο Καστοριάς, σε κοινή σύσκεψη των Δημάρχων  Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, στην σύσκεψη προτάθηκαν τρεις χώροι που βρίσκονται και στους τρεις Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και όπως αποφασίσθηκε «μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα εξετασθούν οι προτεινόμενοι χώροι από τις τεχνικές υπηρεσίες, ώστε να υπάρξει και η τελική επιλογή».

Το διαδημοτικό κυνοκομείο στην Καστοριά θα εκτείνεται σε έκταση τεσσάρων (4) περίπου στρεμμάτων και η  λειτουργία του καλείται να αντιμετωπίσει το σημαντικό πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ –  Σύνταξη : Αντώνης Μαυρίδης

ert.gr

περισσότερα
Back to top button