ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ομάδα της Καστοριάς

5435432

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του www.kastoria-fc.com, προς τους προπονητές Θεοχάρη και Νικολαΐδη, αλλά και προς όλους τους ποδοσφαιριστές, που αποτέλεσαν πέρυσι το έμψυχο δυναμικό της Καστοριάς

Σε αναμονή των εξελίξεων βρισκόμαστε στην Καστοριά, αφού σύμφωνα με την τοποθέτηση της ομάδας, την περασμένη εβδομάδα, από το επίσημο ιστολόγιο της, αναμένεται η ανακοίνωση του νέου προπονητή της Καστοριάς, εντός των προσεχών ημερών, για την περίοδο 2016-2017. Παράλληλα, από τι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπάρχει πληθώρα συζητήσεων για το πως μπορεί να προχωρήσει καλύτερα η ομάδα μας στο εγγύς μέλλον.

Κι ενώ, λοιπόν, οι συζητήσεις “δίνουν και παίρνουν” στην Καστοριά, για το πώς θα προχωρήσει η ομάδα, με τον καλύτερο εφικτό τρόπο, εμείς από την πλευρά μας σαν ιστοσελίδα www.kastoria-fc.com, θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Μπάμπη Θεοχάρη, που ξεκίνησε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να ανεβεί η Καστοριά τον δικό της “Γολγοθά”, αλλά και τον Αντώνη Νικολαΐδη, που ενσωματώθηκε μεταγενέστερα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ευχόμαστε και στους δύο Υγεία και τα όνειρα τους για τη νέα χρονιά να γίνουν πραγματικότητα. Ήδη ο Αντώνης ανακοινώθηκε από τον Παναργειακό, ευχόμαστε και στον Μπάμπη τα καλύτερα.

Επίσης, θεωρούμε μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές, που ήλθαν στην Καστοριά και απάρτισαν, εκείνη την δύσκολη χρονική στιγμή, του περασμένου καλοκαιριού, το έμψυχο δυναμικό της, βοηθώντας την σε μέγιστο βαθμό να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Όταν κάποιος “αιθεροβάμων” παράγοντας, κολλημένος, κυριολεκτικά στην καρέκλα του προέδρου, είχε αποφασίσει, παράνομα και καταχρηστικά, για την τύχη της και το μέλλον της, με το να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περασμένη χρονιά και να συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Ειλικρινά, τους ευχαριστούμε, όλους, μέσα από την καρδιά μας και ζητούμε συγγνώμη, εκ μέρους των αγνών Καστοριανών φιλάθλων, αν κάποιοι δεν βρίσκονται πλέον στον Α.Γ.Σ.Κ “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”. Κάποιοι, ίσως, θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους, κάποιοι άλλοι αποχώρησαν πικραμένοι και στεναχωρημένοι, αλλά θα θέλαμε να τους παρακαλέσουμε όλους να αναλογιστούν τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Καστοριά σαν ομάδα κι ας είναι λίγο ελαστικοί στην κρίση και στην κριτική τους, έναντι της Καστοριάς μας, αλλά και έναντι των συμπεριφορών και καταστάσεων που βίωσαν, κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στην ομάδα μας.

Τους ευχαριστούμε και πάλι κι ευχόμαστε σε όλους ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για τη συνέχεια.

 

www.kastoria-fc.com

 

 

περισσότερα
Back to top button