ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Η αφορμή για να ξεκινήσει το body building η Καστοριανή πρωταθλήτρια Γιάννα Κοτοπούλου (ρεπορτάζ)

10000166556565622

Η Καστοριανή αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση σε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα εξασφαλίζοντας  το μαγικό εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Body Building!

 

Η Γιάννα Κοτοπούλου, έπειτα από την μεγάλη αυτή επιτυχία μίλησε στον Antennes FM για τα πρώτα της βήματα στο body building, αλλά και για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στο Μιλάνο.

Κάποτε είχα κάποια παραπάνω κιλά, αλλά με πολύ προσπάθεια έχασα πολλά από αυτά, φτάνοντας μάλιστα ένα βήμα πριν την νευρική ανορεξία. Ήθελα να βρω έναν τρόπο να τρώω όσο θέλω και να μην βάζω κιλά. Έτσι, σε συνδυασμό άσκησης και διατροφής το σώμα μου έφτασε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και έτσι πήρα μέρος στον πρώτο μου διαγωνισμό” τόνισε η Καστοριανή bodybuilder, ενώ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα body building ανέφερε:

Έχω πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο του Μιλάνο, όπου και θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Εγώ διαγωνίζομαι στην συμμετρία, στην ομορφιά, στην χωρογραφία και στην μυϊκότητα. Το Παγκόσμιο είναι στις 18 Ιουνίου. Εδώ και ενάμιση μήνα βρίσκομαι στην Καστοριά. Επέστρεψα από την Αμερική όπου σπούδασα personal trainer, ενώ τώρα κάνω μαθήματα personal στο life fitness. Ήδη προετοιμάζομαι για το Παγκόσμιο. Πιστεύω ότι φέτος θα τα πάω πολύ καλά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Νατσούλης

 

antennes.gr

 

περισσότερα
Back to top button