ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Πράξη ζωής από τους Παλαίμαχους Καστοριάς (φωτο – βίντεο)

 P1150544

Το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παλαιμάχων ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καστοριά και σήμερα οι Παλαίμαχοι της Καστοριάς επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και παρέδωσαν πάνω από 150 κιλά καπάκια που έφεραν οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, από όλη την Ελλάδα.

Ακόμη προσέφεραν 100 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από συνδρομές των συμμετεχόντων παικτών.

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μόνο πρωταθλητές στα γήπεδα, αλλά και στη ζωή!

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στην πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αποστόλου σκοπός όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτό το Τουρνουά ήταν να βοηθήσουν τον Σύλλογο όπως και έγινε.

Το κίνητρο της κάθε ομάδας που ήρθε στην Καστοριά για το Τουρνουά ήταν να μαζέψουν μέσα στο διάστημα της προετοιμασίας του όσα περισσότερα καπάκια μπορούσε. Οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά άλλωστε αγωνίζονται κατά κύριο λόγο για φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι, καταφέραμε να μαζέψουμε 150 κιλά καπάκια, τα οποία βέβαια θα τα φέρναμε σε εσάς και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την πράξη“, τόνισε στην πρόεδρο του συλλόγου ο κ. Εμμανουηλίδης.

Από την μεριά της η κ. Αποστόλου, μιλώντας στον antennes.gr τόνισε την σημαντικότητα αυτής της ενέργειας εκ μέρους των Παλαιμάχων, αποκαλύπτοντας μάλιστα και μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Η κίνηση των Παλαιμάχων της Καστοριάς ήταν πραγματικά συγκινητική, γιατί έδωσαν ένα έναυσμα και στους υπόλοιπους παλαιμάχους των γύρω περιοχών να έρθουν στην πόλη μας γι’ αυτό το Τουρνουά. Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί μας στηρίζουν.”

Όσο για τα καπάκια…
Η ποσότητα που έχει μαζευτεί μέχρι στιγμής είναι 750 κιλά! Μόλις συγκεντρωθεί 1 τόνος θα τα στείλουμε στην εταιρία ανακύκλωσης. Όποιος έχει ανάγκη από αγορά αμαξιδίου, ας έρθει σε επαφή μαζί μας στα τηλέφωνα 24670-21441 και 6988162330. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να τα καταφέρουμε. Έχουμε αγοράσει 3 αμαξίδια και τα έχουμε προσφέρει σε άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη” είπε κλείνοντας η κ. Αποστόλου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Νατσούλης

antennes.gr

P1150542

 

https://www.youtube.com/watch?v=bDvBOzlJ5Fo

 

 

 

περισσότερα
Back to top button