ΓΡΙΒΑΔΙ ΤΑΒΑΣ από την Ελεάννα Βλαχοπούλου
ΥΛΙΚΑ
1 ψάρι γριβάδι
3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε χοντρές ροδέλες
3 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
3 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά
λίγο κόκκινο πιπέρι
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά το ψάρι μας και το αλατίζουμε μέσα και έξω.Σε ενα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε το μισό απο το ελαιόλαδο, τις σκελίδες του σκόρδου και το ένα φλιτζανάκι του καφέ απο την τριμμένη φρυγανιά.Τοποθετούμε στο κέντρο του σκέυους το ψάρι και γύρω γυρω τις κομμένες ντομάτες και τις πιπεριές.Ρίχνουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε το ψάρι με την υπόλοιπη τριμμένη φρυγανια και το κόκκινο πιπέρι.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.