Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 4 αυγά
- 6 ποτήρια γάλα (φρέσκο ή αραιωμένο εβαπορέ)
- 1/3 του ποτηριού ελαιόλαδο
- 100 γρ. φέτα, τριμμένη
- 200 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 1-2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
- Βάζετε τα ζυμάρικα ωμά στο ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα αυγά, το λάδι και το γάλα.
- Σκορπίζετε τα τυριά πάνω από τα ζυμαρικά και στη συνέχεια τα περιχύνετε με το μείγμα αυγών-γάλακτος. Προσέχετε ώστε να καλυφθούν καλά όλα τα ζυμαρικά, καθώς το υγρό αυτό μείγμα είναι που θα τα βοηθήσει να ψηθούν σωστά. Ρίχνετε από πάνω τα λουκάνικα.
- Τα βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνετε το φαγητό στους 190 °C για 45΄-50΄.