ΕλλάδαΚαστοριά

Η Μαρία Αντωνίου στην τελετή έναρξης των εργασιών του αγωγού TAP

131

“Όταν μιλούσαμε γι’ αυτό το έργο, η σημερινή κυβέρνηση, ως αντιπολίτευση τότε, έλεγε ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη συμφωνία. Τώρα πανηγυρίζουν”

 Στην τελετή έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου «ΤΑP», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, παρουσία αντιπροσωπειών από όλες τις εμπλεκόμενες στο έργο χώρες.

Όταν μιλούσαμε γι’ αυτό το έργο, η σημερινή κυβέρνηση, ως αντιπολίτευση τότε, έλεγε ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη συμφωνία. Τώρα πανηγυρίζουν”, σχολίασε με δηκτικό τρόπο η Μαρία Αντωνίου, ενώ το επίσημο Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε παρόμοιο ύφος αναφέρει ότι:

«Η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου “ΤΑΡ” είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Νέα Δημοκρατία. Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποκλίνεται στο έργο αυτό και τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο, που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε. Όπως ακριβώς έκανε και με την Cosco. Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Τελευταίος στα έργα ανάπτυξης, πρώτος στις καταιγίδες φόρων».

 

 

περισσότερα
Back to top button