Η δημοσιογράφος του Βήμα Gourmet Αλεξάνδρα Ανθίδου αναζητεί εξαιρετικές γεύσεις στις γειτονίες του Βορρά – Ανάμεσα στα “βοροινά” κρασιά, επιλέγει και ένα από την Καστοριά
Σημειώνει για την “Άσπρη Πέτρα 2015 ” από το Κτήμα Στεργίου στη Μεταμόρφωση:
“Συνδιασμός Sanvignon Blanc (90%) με Riesling (10%).
Ναι και πρέπει να τον δοκιμάσετε!
Θα σας γοητεύσει κατ’ αρχάς το άρωμα εσπεριδοειδών, μάνγκο και πεπονιού στη μύτη και εν συνεχεία στο στόμα, με τη λιπαρότητα που ισορροπεί ιδανικά την οξύτητά του.
Δοκιμάστε το με καρμπονάρα, όπου θα προσθέσετε και λίγα άγρια μανιτάρια!”