Υλικά συνταγής
- 8 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 μπανάνες κομμένες σε κυβάκια
- 8 μπισκότα πτι μπερ θρυμματισμένα
- 8 κουταλιές της σούπας πραλίνη φουντουκιού
- φρέσκο γάλα
- ζάχαρη
Εκτέλεση συνταγής
- Αφαιρείτε την κόρα από το ψωμί. Περνάτε κάθε φέτα ψωμιού με τον πλάστη, έτσι ώστε να πατηθεί αρκετά και να λεπτύνει.
- Αλείφετε με πραλίνα φουντουκιού την μία πλευρά του ψωμιού κατά μήκος και προσθέτετε την μπανάνα σε πολύ μικρά κυβάκια και το θρυμματισμένο μπισκότο.
- Ρολάρετε δημιουργώντας μπαστουνάκια, τα βουτάτε σε λίγο γάλα και τα τοποθετείτε πάνω σε ένα αντικολλητικό ταψί με το ανοικτό σημείο προς τα κάτω.
- Πασπαλίζετε με ζάχαρη κρυσταλλική και ψήνετε για 10’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰C. Βγάζετε από το φούρνο, αφήνετε να κρυώσουν για 3’ και σερβίρετε.