Υλικά συνταγής
- 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα χοντροκομμένη
- 300 γρ. ξηροί καρποί ανάλατοι (αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκι Αιγίνης)
Εκτέλεση συνταγής
- Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφού λιώσει ανακατεύετε για 5′ περίπου έτσι ώστε να πέσει λίγο η θερμοκρασία της.
- Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα και ανακατεύετε προσεκτικά.
- Στρώνετε σε λεία επιφάνεια λαδόκολλα, με ένα κουτάλι παίρνετε μικρή ποσότητας του μείγματος και την ακουμπάτε στη λαδόκολλα σχηματίζοντας μικρά ακανόνιστα σοκολατάκια (βραχάκια. Τα αφήνετε να κρυώσουν καλά πριν τα σερβίρετε.