Υλικά
1 φλιτζ. τσαγιού καλαμποκέλαιο ή ελαιόλαδο
1””””””””””””””’
500 γραμ. αλεύρι
2 κ.γ. μπεϊκιν
λίγο αλάτι
Γέμιση
1 φλιτζ. τσαγιού ελιές σε φετάκια
2-3 κ.σ. σουσάμι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και τα ζυμώνουμε.
Αφήνουμε 30΄λεπτά το ζυμάρι στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Με ένα φλιτζάνι κόβουμε την ζύμη, βάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε φυλλαράκι και διπλώνουμε.
Ψήνουμε στους 220 ΒΑΘΜ. 20΄- 25′.
Συνοδευτικά του πρωϊνού καφέ.
Καλή σας επιτυχία
Μαρία
ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Λένε πώς ο Νίτσε όταν έχασε τα λογικά του, έχασε και κάθε γλωσσική δυνατότητα, εκτός από μιά και μόνη λέξη. Την λέξη Μητέρα.
Τόσο βαθιά είναι χαραγμένη στην ανθρώπινη ψυχή η λέξη αυτή..
Είναι το Πρώτο ψέλλισμα απο το βρεφικό στόμα και η στερνή από τα ψυχορραγούντα χείλη.