Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η Καστοριά μαζί σου στο όνειρο Αλέξη ( βίντεο)

newego_LARGE_t_248161_106873433_type13145

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η εκπομπή του  X-Factor έβαινε προς το τέλος της τυπικά και αδιάφορα, την οθόνη της τηλεόρασης γεμίζει μια φιγούρα αλλιώτικη από τις άλλες, ένα ιδιαίτερο παλικάρι, με  καρό τραγιάσκα και ντύσιμο απλό, ανεπιτήδευτο, ένας τύπος ορίτζιναλ, που δε βλέπεις συχνά στα ΜΜΕ.

Και αρχίζει να μιλά ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής του και νιώθεις ότι το ζεστό βλέμμα αυτού του μουσικού κρύβει μια αφοπλιστική αλήθεια. Πέρασε δύσκολα, έμεινε άστεγος με μόνη του συντροφιά την αγαπημένη του κιθάρα, που την έχασε, πάλεψε όμως και βρήκε το κουράγιο να ξαναρχίσει από το μηδέν, έγινε μουσικός του δρόμου.

Και αρχίζει να τραγουδά το Use Somebody των Kings of Leon.Με τις πρώτες νότες ακούγονται επιφωνήματα από τους θεατές , τα πρόσωπα των κριτών λάμπουν ,κάποια στιγμή παρασύρονται και του κάνουν φωνητικά , συγκίνηση παντού, η ψυχή ταξιδεύει … Τώρα καταλαβαίνεις γιατί όταν παίζει και τραγουδά  στη Ναυαρίνου, οι περαστικοί σταματούν και μαζεύνται γύρω του χειροκροτώντας.

Τα σχόλια διθυραμβικά , η αλήθεια του άγγιξε, η φωνή του απογείωσε: “Μαζί σου στο όνειρο “, “Ήρθες εδώ κι έλαμψαν τα πάντα “, “Ο Θεός δίνει φτερά στους αγγέλους για να πετάξουν” μερικά από τα λόγια των κριτών.

Θρίαμβος και η επόμενη μέρα. Όλα τα social media βέβαια έπαιξαν με τη λέξη άστεγος. “Ο άστεγος που  συγκλόνισε στο X-Factor”, “Ράγισε καρδιές η ερμηνεία του άστεγου”, μέχρι και ο τίτλος στο βίντεο από την εκπομπή είναι Χ-Factor-άστεγος”. Λες και δεν έχει όνομα.

Ναι λοιπόν. Είναι ο Αλέξανδρος Πιτσάνης , που γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Καστοριά, όπου έπαιζε μουσική από μικρό παιδί κι εχθές η ερμηνεία του μάγεψε όλη την Ελλάδα!

Μαζί  σου στο όνειρο και όλη η Καστοριά Αλέξη, σου εύχεται να μοιραστείς την αλήθεια της ψυχής σου μέσω αυτής της υπέροχης φωνής με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, να συγκινείς και να γοητεύεις πάντα!

fouit

Στο βίντεο οι εξομολογήσεις ,η ερμηνεία του Αλέξανδρου Πιτσάνη και τα σχόλια των κριτών.

 

 

 

περισσότερα
Back to top button