Υλικά
1 κιλό πατάτες
1 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανό
1 κ.σ. δυόσμο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γραμ. τυρί σόγιας [είναι νηστίσιμο
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
λίγο αλάτι, πιπέρι,
αλεύρι για το τηγάνισμα]
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις πολτοποιούμε με το πιρούνι.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά , [εκτός το αλεύρι] και ζυμώνουμε με το χέρι.
Βάζουμε το υλικό στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Τέλος τα πλάθουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε με καλαμποκέλαιο Φλώρα ή ελαιόλαδο.
Πολύ νόστιμα.
Καλή σας όρεξη
Μαρία
ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Του είπαν….
Κολοκοτρώνη, η πατρίδα θα σε ανταμείψει.
-Το ξέρω, απάντησε, εμένα θα πρωτοεξορίσει